Re: Siatkówka

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1316

Re: Siatkówka

Post autor: gilardino11 » 17 wrz 2014, 12:58

Wszystko ładnie pięknie, może zdobędziemy mistrza tylko szkoda że mimo że w naszym kraju 70% społeczeństwa w ogóle nie czuje że coś sie dzieje w kraju jak to miało miejsce podczas Euro. Może i jest siatkówka popularna ale tym co zrobił zjebany Polsat sami sobie strzelili w kolano i spowodowali że jakikolwiek sukces na tej imprezie nie będzie miał duże wydźwięku.

U mnie w rodzinie praktycznie wszyscy oglądają siatkówkę jednak jak okazało się że zakodowali to każdy wypiął się na Polsat i olał sprawę jestem bardzo ciekaw oglądalności spotkań Repry jaką poda Polsat. Myślę że jeszcze do wczoraj mieli mniejszą oglądalność niż jakakolwiek poważna impreza w TVP. To jest smutne dla tej dyscypliny...

Jeszcze jedna rzecz po za meczem rozpoczynającym MŚ nie było ani jednego kompletu :!: Hala we Wrocławiu miała bodaj 6 tysi w łodzi 12,5 a tu jest problem i przedpełski kiedy może błaga ludzi żeby przyszli. Gdzie tu propagowanie imprezy :?: Gospodarze nie mają kompletów to trochę słabo jak na naszych kibiców.
Ostatnio zmieniony 17 wrz 2014, 13:01 przez gilardino11, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Inne sporty”