FMy

gianbuffon
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post autor: gianbuffon » 22 lip 2005, 10:19

gram hull city i po pierwszej kolejce ( 2-2 z bristolem) mam taki sklad: janukiewicz
a. o'shea------golanski-----szymiczek-----delaney
----------------------jeziorny----------------------
lekoelea-------------zawadzki------------iacabone
-------------------------------------------------------
a. teran--------k. nowak

kupilem jeszcze 16-latkow stenilda :D i vasquesa. rezerwa: scorza, agbejule, gargula, barmby, elliot, allssop,...i reszta ze starego skladu.

ten o'shea i teran przyszli do mnie z wolnego transferu i sa stworzeni przez komputer(bo takich w rzeczywistosci nie ma) a bily sie ze mna takie kluby jak: barcelona, osasuna, espanyol, arsenal, betis, manch. city i jeszcze z 20 innych. byloem w szoku jak wybrali moja oferte, noty maja znakomite, np o'shea ma krycie i odbior na 20 , teran strzal, drybling, sila na 20 i polowe innych maja powyzej 18 :D

ps. napiszcie czy dobrze zrobilm kupujac takich pilkarzy (jak widac duzo polakow, ale zawadzki strzelil w debiucie 2 bramki, jedna z 25 m w okienko :shock: ) i kogo moglbym jeszcze kupic, z 1 miliona ? na transfery mam jeszcze 150 tys. wydatki na pensje przekroczone o 10 tys ? ale jeszcze kilku moze pryzjsc )zlozylem oferty jeszcze chyba z 15 pilkarzom i musze tez kogos sprzedac...

Wróć do „Hyde Park”