Re: Siatkówka

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Re: Siatkówka

Post autor: Morrow » 18 wrz 2014, 13:38

Błagam Cię. Wiesz ile Twoich pieniędzy z podatków jest marnowanych? W bardziej bezczelny sposób, a Ty się uczepiłeś siatkówki.
A co to za argument? Absurdalny, cytując Ciebie. To, że pieniądze z podatków są codziennie bardziej albo mniej marnowane w innym miejscu znaczy, że tu mamy je olewać?

Jakie osobiste wycieczki? Nie napisałem przecież nic obraźliwego, przykład z plantacją miał na celu lepsze zobrazowanie porównania.

Powtarzasz się i powtarzasz. Piszę w kółko, że nie chodzi o Solorza i że jest uprawniony do tego co robi a Ty dalej swoje, wokół zarzutów dotyczących jego osoby kręcąc dyskusję a ja cały czas wskazuję na problem a nie to, że Solorz zakodował sobie turniej. Ja nie próbuję udowadniać, że Solorz jest winny, głupi i zły a Ty za wszelką cenę próbujesz mnie przekonać, że jest niewinny. Zupełnie nie mam pojęcia po co.

Naprawdę nie wiem jak wyraźniej mam napisać, że nie mam pojęcia kto jest winny bardziej a kto mniej. Ktoś zawalił, jak to się będzie powtarzać to Solorz i jemu podobni w przyszłości z tych otwartych furtek będą korzystać szukając zarobku na reprezentacjach, które za sprawą praw do transmisji staną się praktycznie ich prywatnymi własnościami. Nie wiem co tu więcej dodawać.

Wróć do „Inne sporty”