A co to za argument? Absurdalny, cytując Ciebie. To, że pieniądze z podatków są codziennie bardziej albo mniej marnowane w innym miejscu znaczy, że tu mamy je olewać?Błagam Cię. Wiesz ile Twoich pieniędzy z podatków jest marnowanych? W bardziej bezczelny sposób, a Ty się uczepiłeś siatkówki.
Jakie osobiste wycieczki? Nie napisałem przecież nic obraźliwego, przykład z plantacją miał na celu lepsze zobrazowanie porównania.
Powtarzasz się i powtarzasz. Piszę w kółko, że nie chodzi o Solorza i że jest uprawniony do tego co robi a Ty dalej swoje, wokół zarzutów dotyczących jego osoby kręcąc dyskusję a ja cały czas wskazuję na problem a nie to, że Solorz zakodował sobie turniej. Ja nie próbuję udowadniać, że Solorz jest winny, głupi i zły a Ty za wszelką cenę próbujesz mnie przekonać, że jest niewinny. Zupełnie nie mam pojęcia po co.
Naprawdę nie wiem jak wyraźniej mam napisać, że nie mam pojęcia kto jest winny bardziej a kto mniej. Ktoś zawalił, jak to się będzie powtarzać to Solorz i jemu podobni w przyszłości z tych otwartych furtek będą korzystać szukając zarobku na reprezentacjach, które za sprawą praw do transmisji staną się praktycznie ich prywatnymi własnościami. Nie wiem co tu więcej dodawać.