Re: Ogólna dyskusja o polityce

Awatar użytkownika
MazurXIII
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1377
Kibicuję: AC Milan

Re: Ogólna dyskusja o polityce

Post autor: MazurXIII » 20 wrz 2014, 9:08

Ja i lewackie poglądy :rotfl4: Dowaliłeś do pieca doktorku myląc mnie z pewnym specjalistą od lewej nogi chyba (swoja drogą - chłopaczyna gdzieś zniknął)...
Mogę Rosjan (czyli Serbii - przez wiarę są związani nierozerwalnie) nie lubić, ale to Słowianie i ich interes zawsze będę przedkładał nad interes jakiś muzułmańskich bandytów o mentalności klanowej. Jak rozwiązać problem Kosowa? Proste - kto nie czuje się Serbem i chce rozrabiać niech wypierdziela do Albanii. Poprawność polityczna to IMHO druga największa choroba demokracji zaraz po IV władzy...
Analogicznie - sprowadzasz gości do własnego domu - jest ich dwóch a ty jeden i za jakiś czas każą ci wypierdzielać bo od teraz to ich dom bo jest ich więcej...Tak widzę sprawę Kosowa.
Co do cyganów - jak będą za mocno fikać to podejrzewam że na scenariuszu słowackim (mury, getta i te sprawy) u nas się nie skończy - za nerwowi jesteśmy...swoją drogą ciekawy narodek - gdzie się nie pojawili - zawsze są gonieni (od czasów indyjskich) - ciekawe dlaczego...
Ostatnio zmieniony 20 wrz 2014, 9:15 przez MazurXIII, łącznie zmieniany 2 razy.

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”