Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
maju
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Post autor: maju » 19 sie 2004, 23:50

Chlopaczek pisze:AD 1) Widze ze nie wiesz co oznacza zacytowanie "" Zacytowalem ciebie a nie sam popelnilem ten blad.
AD 2) A wiec to tak dziala?Ze jak w tym temacie innym przeklinales a nie w w tym to nie moge tego przytoczyc bo w tym akurat jestes cacy? :lol: Wszystkie przeklenstwa swiadcza o poziomie (marnym) twojej kultury i nie wazne gdzie je napiszesz.Starczy ze na forum publicznym sie tak wyrazasz.
AD 2') Tak pisanie ze twoim zdaniem nie wiem co pisze ma duzo wspolnego z Interem Mediolan czyli z tematem.
AD 3 i 4) Jak po moich postach widzisz ze jestem malo inteligentny to nie wiem jak okreslic twoja wiedze szczegolnie jesli chodzi o poslugiwanie sie ojczystym jezykiem.Nie nazwe tego bo dwa ostrzezenia mi starcza :lol:
edit: albo nazwe - ignorancja ojczystego jezyka delikatnie mowiac.

Zarzuciłeś mi wcześniej, że zmieniam teamt, tymczasem to ty napisałes o Cannavaro i bluzganiu i uważasz, ze nie zmieniłeś tematu, oki. Tu nie chodzi o cacy czy niec zay bo sam dobrze wiem, ze tam przeklinałem, ale ty poprostu nie miałeś juz nic do powiedzenia i o tym napisałeś i do tego śmiesz mi powiedzieć, ze moja wypoweidź nie jest związana z Interem, sprawdź uważnie swoje posty i zobacz kto pierwszy zmienił. Z polskiego nie jestem zbyt dobry, ale to nie Ja pisze bez sensu wypowiedzi. Jeżeli nie wiesz o co chodzi w moich postach to proponuje Ci książkę " Poczytaj mi mamo, a potem przetłumacz" :D

Wróć do „Włochy”