lubiani nielubiani

Awatar użytkownika
booyak
Junior
Junior
Reputacja: 0

Post autor: booyak » 20 sie 2004, 0:10

TEMESK pisze:
booyak pisze:
TEMESK pisze: ej czlowieku wez sie pier... w czolo!!!!!!!!!Gdzie ja napisalem ze ten Dunczyk zawinil???Wez zesz sie zastanow!!!!!!!!!!!!!

Zarzucałeś mi przed chwilą że czytam i nie wiem co :] Tearz ja zarzuce to Tobie... Gdzie ja napisałem że Ty twierdzisz że duńczyk zawinił... Ja tylko napisałem:
booyak pisze:Idąc dalej Twoim tokiem myślenia
Bo sam pisałeś że to wina piłkarza Juve że Totti pokazał gest...
booyak widze ze sie sam gubisz bo nie widzisz co piszesz chyba "Idąc dalej Twoim tokiem myślenia to duńczyk również jest winny gdyż sprowokował Tottiego... ",pamietasz juz??
Co do winy pilkarza Juve to chyba sam zaczal jakims glupim gestem i Totti sie odwdzieczyl,tak trudno to zrozumiec?????????
Gdybyś dokładnie śledził tą sytuację to Tudor ( bo o tym piłarzu Juve mowa) wolno schodził z boiska za co został wygwizdany przez kibiców Romy za co 'podziękował' im brawami a Totti pokazał mu wymowny gest... Czy Totti był sprowokowany czy nie (a nigdzie nie napisałem że nie był) nie powinien pokazywać tego gestu... I czy to tak trudno zrozumieć że tym gestem w moich oczach stał on się drógim Beckhamem który pokazał inny wymowny gest kibicom... I wcale nie bronie tutaj piłkarzy czy kibiców Juve lecz stwierdzam że taki piłkarz jak Totti który jest wzorem dla wielu młodych chłopców nie powinien w ten sposób reagować... I czy to Ci się podoba czy nie mósisz przyznać że Totti postąpił źle a nie szukać winnych wśród innych...

Wróć do „Wracając Do Meritum”