Gdybyś dokładnie śledził tą sytuację to Tudor ( bo o tym piłarzu Juve mowa) wolno schodził z boiska za co został wygwizdany przez kibiców Romy za co 'podziękował' im brawami a Totti pokazał mu wymowny gest... Czy Totti był sprowokowany czy nie (a nigdzie nie napisałem że nie był) nie powinien pokazywać tego gestu... I czy to tak trudno zrozumieć że tym gestem w moich oczach stał on się drógim Beckhamem który pokazał inny wymowny gest kibicom... I wcale nie bronie tutaj piłkarzy czy kibiców Juve lecz stwierdzam że taki piłkarz jak Totti który jest wzorem dla wielu młodych chłopców nie powinien w ten sposób reagować... I czy to Ci się podoba czy nie mósisz przyznać że Totti postąpił źle a nie szukać winnych wśród innych...TEMESK pisze:booyak widze ze sie sam gubisz bo nie widzisz co piszesz chyba "Idąc dalej Twoim tokiem myślenia to duńczyk również jest winny gdyż sprowokował Tottiego... ",pamietasz juz??booyak pisze:TEMESK pisze: ej czlowieku wez sie pier... w czolo!!!!!!!!!Gdzie ja napisalem ze ten Dunczyk zawinil???Wez zesz sie zastanow!!!!!!!!!!!!!
Zarzucałeś mi przed chwilą że czytam i nie wiem coTearz ja zarzuce to Tobie... Gdzie ja napisałem że Ty twierdzisz że duńczyk zawinił... Ja tylko napisałem:
Bo sam pisałeś że to wina piłkarza Juve że Totti pokazał gest...booyak pisze:Idąc dalej Twoim tokiem myślenia
Co do winy pilkarza Juve to chyba sam zaczal jakims glupim gestem i Totti sie odwdzieczyl,tak trudno to zrozumiec?????????