Owsiak właśnie przegrał proces (jak w tekście, na pewno będzie odowłanie). Wg opinii sądu Dziennikarz powoływał się na fakty, do których dotarł.Kamil232 pisze:czarny pedal pisze: Może jeszcze o Owsiaku coś maźniesz/maznąłeś, bo podobno miał być organizatorem koncertu do którego nie doszło?
Oczywiście, że maznąłem. Bo mnie w przeciwieństwie do Ciebie nie interesuje, żeby samemu czy żeby opcja polityczna którą popieram dorwała się do władzy, tylko interesuje mnie całkowita rewolucja tej zgnilizny tego reżimu zwanego III RP. I trzeba o wszystkich elementach tego systemu reżimu pisać. I pan Owsiak jest elementem tego systemu wspiera go, a swoimi hucpami ma za zadanie kanalizować nastroje i odwracać uwagę od głównych winnych stanu tego rzeczy. I zawsze to robi i zawsze wspiera tych, którzy są odpowiedzialni za fatalny stan tego kraju. A jak się okazuje jeszcze pomaga dotować jego imprezy.
Trzeba jak najszybciej pogonić to tałatajstwo. Ciebie interesuje dorwanie się do koryta, mnie interesuje usunięcie koryta. Władza dla obywateli, a nie obywatele dla władzy.
Szerzej tutaj:
http://kontrowersje.net/s_d_wyda_wyrok_ ... na_faktach