AC Milan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement
Reputacja: 0

Post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 22 lip 2005, 22:38

No własnie najbardziej mi szkoda Vikasha kurde szkoda ze go juz nie mamy mimo ze nie pograł za duzo to jak juz wszedł na boisko zawsze sie z dobrej strony pokazał ech Carlo troche mnie wkurzył ze jemu nie dał szansy na pokazanie sie.
Cicinho jednak mi wypadł z głowy cos ma ciag na bramke młody mogł by sie uczyc od Cafu oczywiscie w Milanie tylko nie bardzo mnie przekonuje w obronie.No ale przy Marcosie wszystkiego by sie nauczył.
Jak to bliski przyjaciel Kaki i naprawde Milan sie nim interesuje to pewnie cos mu tam powiedział zeby w styczniu przyszedł do nas chyba ze go ktos inny kupi i tu daje pole do popisu panu Gallianiemu czy wezmie go teraz czy w styczniu? Lotito czeka na kase a na kogo sie bardziej opłaca postawic a moze zrobia tak ze na razie Simic a w styczniu dopiero Cicinho.
Albo Caseeti badz jeszcze ktos inny no to zobaczymy niedługo.
Co do Boriello to on chyba jet młodszy od Gilia.
Fabio jest wypozyczony do Sampy a przed chwila wyczytałem ze jego młodszy brat podpisał kontrakt z Milanem.Gra na obronie przyszedł z tego reality show na letnie sparingi a ci mu kontrakt zaoferowali musiał z niezłej strony sie pkazac.
Niestety juz niedługo odejdzie stara gwardia Cafu,Billy i Maldini i przyjda nowi.
Musimy sobie wychowac pilkarza godnego zastpic ich moze Marzoratti :?: wychowanek a juz gwaiazda reprezentacji do lat 21 ciekawy jestem co z niego wyrosnie.

Wróć do „Wracając Do Meritum”