No słuchaj... Naprawede nie chce się z Toba kłucić , bo tego nie lubie ale jak widzisz wpisujesz sie na temacie Interu a my tu mówimy o swoim Ukochanym Najświętszym Interze... Bronimy go i będziemy... I zawsze będziemy mowili dobrze... Ty zapewne mowisz to samo o Juve... nie ty to robisz napewno co da sie zauwazyc...Snipp_ pisze:Van Der Matti pisze:fanfci18 to dlatego że on nam zazdrosci nalbiliższych sukcesów INTERu...
Nieprawda. Po tej porażce złamałem swoją łopatkę, zgniotłem wszystkie samochodziki i powiesiłem misia. Zły jestem.No i musi sie wyżyć za porażke w TIM trophy...Podnieca Cie to nie? Zresztą to turniej towarzyski, tylko towarzyski. Miała być świetna zabawa i była. Juventus grał najlepiej w turnieju, zabrakło skuteczność i Buffon na bramce. Inter coś wygrał. <olaboga>Juve zdobyło aż 0 punktów to też sztuka prawda...no niestety niktórzy tacy są... no ale co poradzisz nawet do ugody z takim sie nie da dojśc
Ze mną nie da się dojść do ugody kpiąc z Grande Juve.Zwał jak chciał. Napiął się i tyle.W II cześci wypowiedzi kolega Kub@s sie troche zdenerwował i go poniosło(ale ma troche racji).Inter zawsze miał bardzo dobry skład. Zawsze, ale też zawsze składy Milanu albo Juve okazywały sie lepsze. Trudno powiedzieć że nie będzie tak tym razemA co do pierwszej Juve tak samo jak Inter posiada bardzo dobry skład i obie drużyny beda walczyc o mistrza więc niby czemu ma nie wierzyc w sukces.Pierwsze zdanie można usłyszeć od 5-6 lat <zieeew> A my nadal czekamy aż Inter zdobędzie mistrza. Doczekamy sie? Wątpliwe.Nie rozumiem ze niby nie wygralismy Scudetto od kilkunastu lat to nie możemy wygrac w tym roku.Nie masz na to wpływu(na szczescie) więc po co takie głupie teksty ze Coppa Italia wam wystarczy.Amen.Jak pisałem poprzednio boisko wszystko zweryfikuje.
Masz Jakiś Pomysł na Kompromis