FMy

gianbuffon
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post autor: gianbuffon » 23 lip 2005, 12:44

z wolnego transferu to juz ci chyba nie pomoge, bo nie wiem jakich aktualnie tam masz. jesli chcesz sobie ulatwic szukanie to polecam program fm scout, przez jakis czas za jego pomoca sciagalem zawodnikow i musze przyznac ze bez niego nie odkrylbym wiekszosc talentow w tej grze. duzo osob ktore gra w fm-a sadzi, ze to psuje cala zabawe, ale w moim przypadku bylo odwrotnie, bo najbardziej lubie w tej grze robic transfery!

warto tez patrzec jakimi zawodnikami sa zainteresowane te lepsze kluby (przede wszystkim z ligi hiszpanskiej, angielskiej , czasami wloskiej, itd.), bo jezeli zawodnik jest tani i malo znany (albo ktory tylko jest w grze) to znaczy ze jest to jakis talencik. najwiecej jest ich na poczatku gry. ja np. teraz grajac hull city sciaglem w ten sposob 3 pilkarzy(wczesniej o tym pisalem) i o dziwo wybrali moja oferte a nie barcelony, chelsea, czy valencii. gostek chcial 500?tygodniowo a ja mu dalem 1000?, aby przebic oferty innych klubow, chociaz grajac wisla krakow, zawsze wybierali oferty wiekszych klubow a dawali mu 2x mniej.

Wróć do „Hyde Park”