Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post autor: Zico_FCI » 23 lip 2005, 13:42

Lakier pisze: David ktory zankomicie spisywal sie w Barcelonie
Z Davidsem to jest skomplikowana sprawa. Na początku sezonu miał kontuzję, a potem nie był już w stanie wygryźć ze składu Cambiasso a nawet C. Zanettiego.
Lakier pisze:Cambisso podobny transfer do Solariego
Nie wiem o co Ci chodzi w tej chwili, bo jak dla mnie Cuchy był najlepszym defensywnym pomocnikiem w Serie A w ostatnim sezonie.
Lakier pisze: Burdisso rowniez znakomcie spisywal sie w Boca, Ze Marie chcial kupic nawet Juventus.
Burdisso miał i nadal ma kłopoty rodzinne (czyt. choroba brata) w związku z czym często wyjeżdżał do ojczyzny i dlatego został wypożyczony na pół roku do Boca. Ze Maria grał całkiem nieźle ale jak wiadomo w Interze na jego pozycji gra niezastąpiony J. Zanetti
Lakier pisze: Tak wiec po tamtych transerach Inter mial szans na Scudetto (na papierze), wydaje mi sie ze teraz jest podobnie
No właśnie na papierze. Trudno było zdobyć sudetto jeśli drużyna zgrywała się przez pół sezonu. No ale jak już się zgrała to w rundzie wiosennej zdobyła najwięcej punktów w lidze. W tym marcato nie dokonano rewolucji w składzie tylko niezbędnych korekt.
obym sie mylil.
:?: :shock:

Wróć do „Włochy”