Z Davidsem to jest skomplikowana sprawa. Na początku sezonu miał kontuzję, a potem nie był już w stanie wygryźć ze składu Cambiasso a nawet C. Zanettiego.Lakier pisze: David ktory zankomicie spisywal sie w Barcelonie
Nie wiem o co Ci chodzi w tej chwili, bo jak dla mnie Cuchy był najlepszym defensywnym pomocnikiem w Serie A w ostatnim sezonie.Lakier pisze:Cambisso podobny transfer do Solariego
Burdisso miał i nadal ma kłopoty rodzinne (czyt. choroba brata) w związku z czym często wyjeżdżał do ojczyzny i dlatego został wypożyczony na pół roku do Boca. Ze Maria grał całkiem nieźle ale jak wiadomo w Interze na jego pozycji gra niezastąpiony J. ZanettiLakier pisze: Burdisso rowniez znakomcie spisywal sie w Boca, Ze Marie chcial kupic nawet Juventus.
No właśnie na papierze. Trudno było zdobyć sudetto jeśli drużyna zgrywała się przez pół sezonu. No ale jak już się zgrała to w rundzie wiosennej zdobyła najwięcej punktów w lidze. W tym marcato nie dokonano rewolucji w składzie tylko niezbędnych korekt.Lakier pisze: Tak wiec po tamtych transerach Inter mial szans na Scudetto (na papierze), wydaje mi sie ze teraz jest podobnie
obym sie mylil.