Juventus Turyn (zbiorczy)

Awatar użytkownika
kebab88
Beniaminek
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: kebab88 » 20 sie 2004, 10:58

Tomusmc pisze:Sranie w banie! Juve jest najgorszy, Milan jest najlepszy....Co to w ogóle jest? a Ty Maju zeby z ciebie nie było miazgi przypadkiem! Ja tu widze ze może z 2% antykibiców można pogadać jak dorosły z dorosłym a reszta to jakies 10-latki które myślą ze są super bo sie wpiszą i bedą mieli wiecej postów! Sa wakacje pojedzcie sobie w góry na sankach pozjezdzac przynajmniej bedzie spokoj. Dla mnie Milan nie jest lepszy od Juve ani odwrotnie bo wszyscy mają gwiazdy i są futbolowymi profesjonalistami a to ze przegrają sezon nie znaczy ze trzeba ich skreslic na całe wieki! Teraz tez moga przegrac dla mnie to nie ma wiekszej roznicy bo i tak zawsze bede kochał Juve i nie opuszcze go w złych chwilach. A niech nawet przegra Scudetto to przynajmniej bedziecie mieli o czym gadac! Mowie oczywiscie do 98% antykibiców którzy jeszcze niewiedza za dużo o piłce! Nie martwcie sie za małolata też nie wiedzialem wszystkiego ale z czasem będziecie rozumieć pewne rzeczy. Pozdrawiam.
Zgadzam się z tobą w 100% :wink:
Prawdziwego kibica poznaje się po tym, że kiedy drużynie której kibicuje nie idzie, to i tak jest z nimi. Powinno się być z ulubionym klubem na dobre i na złe :D Dopiero wtedy się dowiesz czy jesteś prawdziwym kibicem, ja uważam, że jestem kibicem Juve :)

Wróć do „Wracając Do Meritum”