AC Milan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 24 lip 2005, 10:44

Lakier masz racje w dzieciństwie marzyli. Jak Gila powiedział na konferencji mój ojciec był kibicem Juve :wink: i próbowal mnie zaszczepić. Czyli wynika ze tylko dzieci marzą by grać w Juve ?? i na stadion za 1 euro ? Dorastają i mają inne wyzje kariery :wink:

A Ty opierasz to stwierdzenie na tygodniku PN I wiedzy Tomka Lipińskiego :wink: także cool. Stam i Nesta jak dwie krople wody :lol:

Czy sie nie spełni ?? Marzenie sie zmieniaja ale kto to wiem :lol: ... narazie 5 lat rossonero :twisted: i po transferze już sume odstepnego wzrosła dwukrotnie czyli podobnie jak z ostatnimi wielkim transferami. Oby sie tak sprawdził jak Sheva, Sandro czy Kaka :wink: Wielu uważa że to jest transfer ma miera Andriya i teraz Gila nauczy sie o Shevy jeszcze wiecej by móc go zastapic za kilka lat.

A pamietajmy że nadal nikt nie wyjasnił sprawy Adu i Torresa :wink: ale to melodia przyszłości :)

Najlepsze jest to że Pippo już chyba wymazał całkowicie tematu Juve jak pilkarz idzie na Curva Sud ogląda mecz w Tifosi i kibicuje z nimi to troche dziwne by było by nadal miał :uczucia" do rywala :wink:

Wróć do „Wracając Do Meritum”