Re: Zwała

Awatar użytkownika
czarny samael
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 861
Kibicuję: Manchester United FC

Re: Zwała

Post autor: czarny samael » 01 lis 2014, 14:30

Tomusmc pisze:Czarny sam jest pedrylem skoro twierdzi, że trzynastolatka nie jest dzieckiem. Nawet nie chcę żebyś odpowiadał na ten post i mam nadzieję, że nie doczekasz w swoim życiu córki
Od Twojego kretynizmu boli głowa.

Myślałem, że każdy kretyn zrozumie, bez sięgania po definicję, ale widać są szczególne przypadki braku mózgu:
Pedofilia – rodzaj parafilii: stan, w którym jedynym lub preferowanym sposobem osiągania satysfakcji seksualnej jest kontakt z dziećmi w okresie przedpokwitaniowym lub wczesnej fazie pokwitania[1].

W świetle powyższej definicji należy rozróżnić pedofilię od czynów pedofilnych, których dokonywanie nie musi być przejawem właściwej pedofilii; wbrew potocznemu znaczeniu słowa pedofil, osoba dokonująca czynu pedofilnego nie musi być dotknięta pedofilią w znaczeniu medycznym
Pedofil - kwestia medyczna, chory świr który musi bzykać dzieci żeby osiągnąć satysfakcję seksualną.
Osoba karana za czyn pedofilny - osoba, która uprawiała seks z małoletnią/-letnim, co jest zależne od kraju. W Polsce ten wiek wynosi bodaj 15 lat.

Ale wy się nie przyznacie do błędu, bo Gozdyra i c s to lewaki i nic nie rozumieją. Ja chrzanię jak można być zamkniętym na wiedzę, jak wy to ciężko pojąć.
Pedophilia or paedophilia is a psychiatric disorder in which an adult or older adolescent experiences a primary or exclusive sexual attraction to prepubescent children, generally age 11 years or younger
Anglojęzyczna wiki. Dodaje się tam, że w szczególnych przypadkach mowa może być o starszych osobach - normalny czytelnik rozumie, że chodzi o osoby które późno osiągają dojrzałość płciową.
Z ang. wiki:
One aspect of the story which now seems problematic is Juliet's age. As the story occurs, Juliet is approaching her fourteenth birthday.
Czyli Julia miała wtedy 13 lat.

O sprawie na polskiej wiki:
W marcu 1977 roku uprawiał seks z trzynastoletnią modelką, Samanthą Gailey. Prasa oskarżyła go o uwiedzenie nieletniej, sama Samantha chciała zrobić wrażenie na reżyserze i zachowywała się jak doświadczona seksualnie. Podczas zbliżenia spanikowała i udała atak astmy, by zakończyć niezręczną sytuację. Sprawa zakończyłaby się pewnie zwykłą karą grzywny, gdyby nie sędzia i prasa, chcący przykładnie go ukarać.
I anglojęzycznej:
On 11 March 1977, Polanski, then 43 years old, was arrested in Los Angeles for the sexual assault of 13-year-old Samantha Geimer during a photo shoot for French Vogue magazine. Polanski was indicted on six counts of criminal behavior, including rape.[105][107] At his arraignment he pled not guilty to all charges. Many executives in Hollywood came to his defense.[108]

Geimer's attorney next arranged a plea bargain in which five of the six charges would be dismissed, and Polanski accepted.[109] Because Polanski fled the country before final sentencing, the charges were not dismissed and still remain pending.
Innymi słowy został uniewinniony z 5 na 6 zarzutów.
In March 1977, film director Roman Polanski was arrested and charged in Los Angeles with five offenses against Samantha Gailey, a 13-year-old girl[1] – rape by use of drugs, perversion, sodomy, lewd and lascivious act upon a child under 14, and furnishing a controlled substance to a minor.[2] At his arraignment Polanski pleaded not guilty to all charges,[3] but later accepted a plea bargain whose terms included dismissal of the five initial charges[4] in exchange for a guilty plea to the lesser charge of engaging in unlawful sexual intercourse

To jest właśnie różnica w prawodawstwie i medycynie. To, że ktoś złamał prawo, które jest wrażliwe społecznie, nie znaczy że zaraz ma się go traktować na równi z rzeczywistymi pedofilami. Dlaczego prawica jest taka głośna w tej sprawie? Bo szybko chce pokazać, że lewa strona sobie zaprzecza mówiąc o PRAWDZIWYCH pedofilach w sutannach. Wesołowski to prawdziwy pedofil (JP2 takich chronił) - Polański to facet który poszedł z młódką do łóżka, która była na to wciąż za młoda. To naprawdę proste - chyba że ktoś jest kretynem.
Rezus pisze:A później się samael dziwi dlaczego się go uważa za najsłabsze ogniwo forum.
Doszedłem do wniosku, że tylko debile mogą dochodzić do takich wniosków ( w tym prawaczki), więc nie mam zamiaru się tym przejmować.

Wróć do „Hyde Park”