Od Twojego kretynizmu boli głowa.Tomusmc pisze:Czarny sam jest pedrylem skoro twierdzi, że trzynastolatka nie jest dzieckiem. Nawet nie chcę żebyś odpowiadał na ten post i mam nadzieję, że nie doczekasz w swoim życiu córki
Myślałem, że każdy kretyn zrozumie, bez sięgania po definicję, ale widać są szczególne przypadki braku mózgu:
Pedofil - kwestia medyczna, chory świr który musi bzykać dzieci żeby osiągnąć satysfakcję seksualną.Pedofilia – rodzaj parafilii: stan, w którym jedynym lub preferowanym sposobem osiągania satysfakcji seksualnej jest kontakt z dziećmi w okresie przedpokwitaniowym lub wczesnej fazie pokwitania[1].
W świetle powyższej definicji należy rozróżnić pedofilię od czynów pedofilnych, których dokonywanie nie musi być przejawem właściwej pedofilii; wbrew potocznemu znaczeniu słowa pedofil, osoba dokonująca czynu pedofilnego nie musi być dotknięta pedofilią w znaczeniu medycznym
Osoba karana za czyn pedofilny - osoba, która uprawiała seks z małoletnią/-letnim, co jest zależne od kraju. W Polsce ten wiek wynosi bodaj 15 lat.
Ale wy się nie przyznacie do błędu, bo Gozdyra i c s to lewaki i nic nie rozumieją. Ja chrzanię jak można być zamkniętym na wiedzę, jak wy to ciężko pojąć.
Anglojęzyczna wiki. Dodaje się tam, że w szczególnych przypadkach mowa może być o starszych osobach - normalny czytelnik rozumie, że chodzi o osoby które późno osiągają dojrzałość płciową.Pedophilia or paedophilia is a psychiatric disorder in which an adult or older adolescent experiences a primary or exclusive sexual attraction to prepubescent children, generally age 11 years or younger
Z ang. wiki:
Czyli Julia miała wtedy 13 lat.One aspect of the story which now seems problematic is Juliet's age. As the story occurs, Juliet is approaching her fourteenth birthday.
O sprawie na polskiej wiki:
I anglojęzycznej:W marcu 1977 roku uprawiał seks z trzynastoletnią modelką, Samanthą Gailey. Prasa oskarżyła go o uwiedzenie nieletniej, sama Samantha chciała zrobić wrażenie na reżyserze i zachowywała się jak doświadczona seksualnie. Podczas zbliżenia spanikowała i udała atak astmy, by zakończyć niezręczną sytuację. Sprawa zakończyłaby się pewnie zwykłą karą grzywny, gdyby nie sędzia i prasa, chcący przykładnie go ukarać.
Innymi słowy został uniewinniony z 5 na 6 zarzutów.On 11 March 1977, Polanski, then 43 years old, was arrested in Los Angeles for the sexual assault of 13-year-old Samantha Geimer during a photo shoot for French Vogue magazine. Polanski was indicted on six counts of criminal behavior, including rape.[105][107] At his arraignment he pled not guilty to all charges. Many executives in Hollywood came to his defense.[108]
Geimer's attorney next arranged a plea bargain in which five of the six charges would be dismissed, and Polanski accepted.[109] Because Polanski fled the country before final sentencing, the charges were not dismissed and still remain pending.
In March 1977, film director Roman Polanski was arrested and charged in Los Angeles with five offenses against Samantha Gailey, a 13-year-old girl[1] – rape by use of drugs, perversion, sodomy, lewd and lascivious act upon a child under 14, and furnishing a controlled substance to a minor.[2] At his arraignment Polanski pleaded not guilty to all charges,[3] but later accepted a plea bargain whose terms included dismissal of the five initial charges[4] in exchange for a guilty plea to the lesser charge of engaging in unlawful sexual intercourse
To jest właśnie różnica w prawodawstwie i medycynie. To, że ktoś złamał prawo, które jest wrażliwe społecznie, nie znaczy że zaraz ma się go traktować na równi z rzeczywistymi pedofilami. Dlaczego prawica jest taka głośna w tej sprawie? Bo szybko chce pokazać, że lewa strona sobie zaprzecza mówiąc o PRAWDZIWYCH pedofilach w sutannach. Wesołowski to prawdziwy pedofil (JP2 takich chronił) - Polański to facet który poszedł z młódką do łóżka, która była na to wciąż za młoda. To naprawdę proste - chyba że ktoś jest kretynem.
Doszedłem do wniosku, że tylko debile mogą dochodzić do takich wniosków ( w tym prawaczki), więc nie mam zamiaru się tym przejmować.Rezus pisze:A później się samael dziwi dlaczego się go uważa za najsłabsze ogniwo forum.