Orange Ekstraklasa - program TVN

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post autor: petru » 25 lip 2005, 0:44

Jak dla mnie żenujące przedstawienie. Prowadzący, którzy wcinają się w wypowiedzi gości, by podzielić się własnymi, łajno wartymi przemyśleniam. Eksperci raczący nas zalotnimi spojrzeniami i próbkami poezji; "z pol schodzili i na mecz przychodzili". Materiały, które wciskają mi, ze Groclin jest niezwykle mocny bo mając największy budżet i najrówniejszą kadrę ma realne szanse sięgnąc po koronę. Porównania personalnego drużyn walczących o majstra oczywiście brak, bo to kłóciłoby się z założeniem, że Legia mistrz, a Groclin faworyt. Cfaniacki uśmiech kiedy mowa o meczu Zagłębia- Wisła, święte oburzenie, kiedy ktoś stwierdził "Wisła niewiele się osłabiła i pewnie zostanie mistrzem" (w końcu sprzedaliśmy 15 zawodników, więc zbulwersowanie pana prowadzącego zrozumiałe). Tekst, że "bedziemy zachecac do robienia kartoniad i rozdawać nagrody Fair Play", a wpływ będa mieli najwyżej na Heko i Amicę. Spodziewałem się gorszej chały, ale zapewne bedę wyłączał fonię, jeśli następny program będzie taki sam.

No i nie ma imprezki bez Janka T. :rotfl:

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”