Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 494

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: Slim91 » 07 gru 2014, 17:01

Dokładnie. Żenująca gra przez cały mecz. Inzaghi z tym składem nic nie zrobi. Na LM nie ma szans. Obawiam się, że LE będzie wielkim sukcesem tego klubu. Fakty są brutalne. Wygraliśmy tylko 2 spotkania na boiskach rywali. Dwa spotkania przy masie szczęścia. U siebie wiele lepszych wyników nie notujemy. Jeżeli mnie nic nie myli to od początku października wygraliśmy 3 mecze. Katastrofa niesamowita. Mam wrażenie, że zespół wygląda jeszcze gorzej niż rok temu. Niektórzy piłkarze nie dają temu zespołowi tyle ile powinni dawać. Ostatnio dość fajnie się spisuje Mexes z Ramim. Mam nadzieję, że nie będzie to oznaczało nowego kontraktu dla Francuza. Teraz mamy Napoli oraz Romę i kto wie czy nie zapowiada się kolejne 0 punktów. Z Romą nie mamy szans i to jest oczywiste, a Napoli gra tą samą kupę co my więc za tydzień może się wszystko zdarzyć. Jednak drużyna Beniteza ma lepsze indywidualności więc to powinno wystarczyć do pyknięcia nas. Miejmy nadzieję, że już bez Bonery za tydzień. W zimie szykuje się kolejne nędzne Mercato. Mam nadzieję na odejście kilku graczy i jak mamy brać wynalazki typu Pasquale to lepiej żebyśmy nikogo nie sprowadzali.

Ja już w tym sezonie na nic nie liczę. Jeżeli drużyna się mocno nie ogarnie, a nie ma podstaw ku temu aby lepiej to wyglądało to będziemy kolejny raz poza Europą. Dziwi mnie tylko brak reakcji kibiców w Mediolanie.

Wróć do „Włochy”