AC Milan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 26 lip 2005, 12:36

Racja - Dimitros zrobił na mnie też pozywtywne wrażenie. Szybki i stanowczy bramkarz i ten refleks. Może powiedzieć że był jednym za naj na boisku. I właśnie teraz w momencie kłopotów Genoa Abbiati i tak chyba zostanie wypożyczony dalej.

Bonera nie wygryzie teraz nikogo z trójki srodkowych ale np. Lippi ustawia go na prawej flance i co ciekawe ma nawet cos z takiego ofensywnego obroncy. Tylko chyba każdy go widzie na środku. Równie dobrze może powiedziec ze Łysy juz ustalił wszystko albo nawet zakupił ale kto za nim trafi :roll:

Paolo Cannavaro ?? :roll: istne przeciwieństow starszego brata jest jeszcze młody i jak sie mówi nic w rodzinie nie zginie ale te jego kiksy w popszednich sezonach były zabójcze ... dla Freya :lol: Jeszcze musie sie uczyć. Dużo uczyć. :roll:

Ja by teraz wypisać przymierzanych obrońców którzy byli przepisywani Milanowi to wyjdzie taka lista ze cała kadra :lol: Pewnie on juz zaczeli dzałanie tylko My nie wiemy o tym. Wierze w to :wink:

Kto zastapi Cafu ?? Nie zaryzykuje zakładu ale stawiam mimo wszystko coś mi mowi że to bedzie jednak Brazyljczyk Cicinho. Wiesz jak sobie radzą pilkarze Sao Paulo w Milanie ? A mamy ich trzech :D Także stawiam na niego.

Bo dojda do wniosku że możne kupić teraz Massimo Oddo za 6 milionów lub Cicinho za 7 i wybiora Brazylijczyka (jak nic sie nie zmieni)

Chyba że :!: nie kupia nikogo w tym oknie bo po co placic 7 milionów jak w zimie bedzie za darmo :?: :roll: i to też jest ciekawe. Cicihno w zimie a Kaka już mu chate teraz wynajmie :wink:

P.S. Kiedys widziałem zdjęcie jak razem pili :roll: szkoda że nie pamietam gdzie bo był dobre :)

Wróć do „Wracając Do Meritum”