Ligue 1 coraz mocniejsza

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 26 lip 2005, 18:55

Pippen teraz Francuzji w cenie wiec nie wiem czy szybko kupią :roll: Ale ja sam bym znalazł kogoś w Ligue 1 kogo bym "kąsna do rossonerich" 8) np bardzo lubiany przez ze mnie Pascal Feindouno z Saint Etienne 8)

Z tego co wiem to Hindusa nie chciali puścić ale tak to juz jest że zdanie gracza liczy sie u nas na pierwszym miejscu.

Sam wiesz chyba że Milan zaproponowal mu nowa umowe ktora była wyższa niż tak PSG (podwzgledem kasy wyższa) ale decyzja zawodnika rzecz święta. Podstawa nie blokować rozwoju. Patrz Coloccini "nazywany najwiekjszą wschodzącą gwiazda Argentyńskiej defensywy" ale w Serie A zawodził. I nie wypozyczyli go po raz kolejny tylko oddali "za grosze" tam gdzie chciał grać. Podobnie było kiedyś z Patrickiem Vierią :roll:

Desailly teraz w katarze śmiga i zarabia na emerytura ale ten gracz był kapitalny.

Kiedyś Dhorasoo polacał Milanowi Luyindula :roll: mówil że Peggy jest załamany tym że tak zle trafił po opuszczeniu Lyonu. A OM nie da za dużo. (i nie chodzi o kase) tylko z tego co wiem OM zapłaciła krocie Aulasowi za Peggy'ego wiec nie ma teraz tematu. Jak wogóle był ...

Wróć do „Piłka nożna na świecie”