Ja tam go nie porównywałem do Jonesa, bo byłoby to bez sensu.MGiggs pisze:Guru- Chambers jak pisałem może być liderem formacji obronnej Anglii ale co tutaj się wyrabiało na poczatku sezonu? Lepszy Od Jonesa ochy i achy. Ja wyliczałem tylko błędy Chambersa- nic więcej. To że on pozniej zagrał taki mecz ze SWA mnie nie dziwi bo jego brakach szybkosciowych pisałem wcześniej, czy nie robił już pacynek z Besiktasem w Turcji ?Robił.Czytałem jak to zjada Jonesa, faktycznie zjadal Jonesa gdy ten miał 19 lat
Tutaj się zgadzam. Wg mnie też jest zbyt wolny na bok i słabo przygotowany fizycznie póki co, ale to jest do nadrobienia. Nie wiem dlaczego Debuchy wczoraj zagrał na środku obrony, ale myslę, że Wenger chciał mieć po prostu kogoś szybkiego na środku obrony, nie tylko wolnego Pera, Calum by go nie uzupełniał. Aczkolwiek wolalbym wczoraj widzieć na prawej obronie Bellerina.MGiggs pisze:Chambers musi przypakować i grać na stoperze bo na prawej bedzie zjadany przez każdego szybszego gracza.Ogolnie jest słabo przygotowany do Prem pod względem fizycznym w przeciwienstwie do Shawa który siłowo szybkosciowo wyglada jeak stary wyjadacz, ale ma czas tylko jak pisałem na CB, bo jest zbyt wolny na bok.Kiedy to sobie uświadomiłem? Po meczu z City o Tarcze kiedy Dzeko wyglądał przy nim jak ktoś 2 razy szybszy. I doprawdy nie rozumiem dlaczego Debuchy gra na środku na Chambers na prawej..nie łapie, ten belerin ze Srokami zagrał kapitalnie i co najwazniejsze ma motorek w tyłku.