Młode talenty

Awatar użytkownika
Rumeczek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: Rumeczek » 27 lip 2005, 12:47

Rossi pisze:
Roomeczek pisze:
Bogi pisze:On jest 1992 lub 1993.Przeglądałem różne stronki, to w lutym napisali o nim, że ma 12 lat.Czort wie jak oni liczyli te lata, ale je obstawiam przy 1993.
Wczoraj wpisałem w google Eric Lamela i mi wyskoczyła stronka pilka.pl z newsem ;) z październik ze barcelona ubiegała się o utalentowanego 12 latka więc IMO raczej 1992.

Bogi pisze:Jean Carlos ? :twisted:

Tak chodziło mi o tego samego ^^
fieldy pisze: błąd zapewne wziął się stąd, że Rossi [user] wziął tę datę ze strony o ManU - tej samej, na której było napisane, że Rossi [piłkarz] miał w pozycji wpisane : obrońca - jak więc widać stronka nie jest zbyt wiarygodna.)
Tak masz rację. TO samo gdzieś słyszałem :) Na bodajże stronce o kompilacjach chyba eurogole.pl jest kompilacja o nim :)
(Jak będe na 100% wiedział to napisze)
Więc on jest 1988. Na stronce napisali, że to doskonała kompilacja 16 latka z MU. A tą kompilacje dodali w 2005 więc myslalem ze on jest z mego rocznika :twisted: 1989 lecz potem sprawdzilem i sie okazało ze on jest z 1988. W sumie o mnie mogliby napisac 15 latek bo ja jescze nie mam skonczonych 16... mam urodziny wtedy kiedy Luis Figo w ten sam dzien :P ^^

Ok na razie to tyle ode mnie.

Cya
Rossi jest z 1987!!!!!!!! Co wy głupoty gadacie , skąd takie info bierzecie??? Pisałem wyżej że jest z 1987 a tu dalej Roomeczek piszesz jakieś farmazony że jest on z 1988. Co za ludzi jak mówie że jest z 1987 to jest z 1987 i basta :D Chyba wiem lepiej nieee :twisted:

Lepiej wiesz hmm? 8) to patrz tu http://www.keano16.btinternet.co.uk/man ... sipag.html ^^

Cya

Wróć do „Wracając Do Meritum”