Re: II Edycja FIFA 15 PS4 Zapisy,Regulamin,Wyniki

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 250

Re: II Edycja FIFA 15 PS4 Zapisy,Regulamin,Wyniki

Post autor: ddemon » 30 gru 2014, 19:27

Chelsea - United 2:0
Chelsea - United 1:1

Oba mecze w Londynie,ale to przeciwnik wcisnął rewanż więc jeśli chce możemy powtórzyć :P Co do dwumeczu jednym słowem niedosyt - w pierwszym meczu postanowiłem grać z kontry nie wiele wychodziło,przeciwnik cisnął lecz bez jakiś klarownych sytuacji(głównie strzały zza pola karnego) w drugiej połowie zmiana ustawienia i moja drużyna miażdzyła rywala na jego połowie,powinno być więcej,pod koniec w 86 minucie dopiero przeciwnik się obudził i stwarzał znów gróźne sytuacje,ale w bramce niesamowity Belg - ten mecz potwierdził moją opinię że zarówno Courtois jak de Gea są najlepszymi bramkarzami w tej grze,potem dopiero Neuer...
Drugi mecz już od początku zacząłem przeważać,ładną bramkę strzeliłem Hazardem(wyszedł trick które ćwicze w offline),potem z każdą minutą niestety mój zespół gasł i gdy przeciwnik wyrównał postawił na full atak gdzie mogła być przypięczętowana kropka nad i,to w 94 minucie ten cały full atak okazałby się samobójstwem i uratował mnie słupek :P
Jak wspomniałem wcześniej powinno być 6 pkt są 4,ale nie narzekam - najważniejsze że rozegrane...

Wróć do „Gry Forumowe”