Stadion Narodowy

Awatar użytkownika
player
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post autor: player » 27 lip 2005, 16:36

Po pierwsze - przetarg na stadion NARODOWY zostanie wkrótce rozstrzygnięty

Po drugie - Będzie to stadion NARODOWY puki nie będzie większego - narodowy nie musi być przeznaczony jedynie dla reprezentacji, ale kluby na nim też mogą rozgrywać swoje mecze

Po trzecie - jesli wybiorą nas do pierwszej trójki euro 2012, to możemy liczyć na zwrot kosztów związanych z budową stadionów, dróg, parkingów i pobliskich hoteli do 60% z Unii

Po czwarte - stadion powstanie na 35 tys z możliwością rozbudowy o dodatkowe 10 - i nikt sie z nas nie będzie śmiał bo taki bayer leverkusen o ile sie nie myle ma jeszcze mniejszy - po prostu jest tu ktos pazerny, a ja nie uwierze że na zwykły mecz ligowy (np z ODRĄ) zapełni się 1/3 tego co zamierzają zbudować (czyli jakies 11-12 tys miejsc) - więc będzie wystarczająco duży, bo się nie opłaci budować giganta, żeby zapełnił się 2x w roku

Po piąte - sam dach będzie warty tyle co cała reszta, więc będzie powód do dumy

Po szóste myślałem że ten na pradze to stadion X lecia a nie XX lecia :roll:

MORAŁ - jesli nie budowaliby stadionów, to większosć Polaków by narzekała, jesli nie chcieliby nic organizować - to oni by narzekali, jesli chcą organizować, to oni narzekają, jesli budują stadiony, to oni też narzekają, bo im za mało... Tacy są Polacy - "nawet ja narzekam że wy narzekacie"

Wróć do „Polska”