City w obecnej kampanii Premier League punktuje równie dobrze na wyjeździe jak i u siebie,więc dla mnie terminarz to żaden problem.Chelsea jak do tej pory ma 100% skuteczność u siebie jeśli chodzi o zdobycz punktową,ale spokojnie i ta twierdza padnie wcześniej czy późniejMGiggs pisze:Po 20 kolejkach mamy 2 liderów co jest mega ciekawe. Napiszmy jednak o terminarzu obu ekip.
Chelsea u siebie gra z City MU Liverpoolem Evertonem Świetymi. Z trudniejszych wyjazdów został im Arsenal i..WHU.
City ma wyjazdy do MU Chelsea Liverpoolu Evertonu i na swój ,,ulubiony,,teren -Stoke gdzie zawesze grają słabo i gubią punty. U siebie zostało spotkanie z Arsenalem WHU i Swietymi.
Nie tak dawno na forum było sporo głosów iż obecny sezon Premier League to wyścig jednego konia.Starałem się trochę tonować te opinie i jednak wyszło na moje,bo w nowy 2015 rok wkraczamy z dwoma liderami z identycznym dorobkiem punktowym jak i bramkowym.Wyścig zaczyna się od nowa i podejrzewam,że będzie trwał nawet do ostatniej kolejki.Panowie to jest Premier League i tu się majstra w październiku czy listopadzie nie wygrywa
Jutro mecz z Sheffield Wednesday w ramach trzeciej rundy FA Cup.W ubiegłym roku nie błyszczeliśmy w tych rozgrywkach,więc wypadałoby w tym sezonie trochę namieszać.Liczę na gładkie zwycięstwo i awans do kolejnej rundy mimo iż to pewnie skomplikuje nam terminarz.Jeśli chcemy być najlepsi to trzeba walczyć na wszystkich frontach