A co będzie z Celticiem jak przejdzie do Premiership?? Skoro dostają 0-5 z Petrzałką do w lidze angielskiej dostaną 0-5 od każdego bo tam są lepsze zespoły od Petrzałki.
Co z tego, że w lidze szkockiej grał Larsson? To jest Szwed to podwyższa tylko poziom ligi. Im potrzebny jest nowy McAlister, który podniósłby (jak Larson) poziom ligi i podniósłby z kryzysu reprezentację. Ja nie widze przyszłości dla tej reprezentacji. Od 1998 roku nigdzie nie awansowali. Kluby od tego finału PUEFA Celticu też nic osiągnęły.
Jaka jest przyczyna blamażu Celticu??? - Trener, który wszystko zwala na napastników. Ale jak się kupuje piłkarzy takich jak Żurawski, to jak mają strzelać gole? Chętnie bym zobaczył Celtic w grze (niedziela, Polsat Sport), wtedy bym mógł powiedzieć czego nie strzelają goli. Czy to naprawde wina napastników? Mi się w to nie chce wierzyć. Ja myśle, że to tylko i wyłącznie wina trenera. Jak był O'Neal to niezależnie kogo miał do dyspozycji i w jakiej był formie to taki klub jak Petrzałka rozpierniczyłby 7-0.