Nawet o tym nie myślałem. Ty mnie do tego nie zmusisz.*_For_zaza_Milan_* pisze:No cześć pozdrawiam również - skończyłeś ?? to zamilcz proszę Cie ponownie....
Świetnie ironizujesz. Bosko. Famfastycznie.Chlopaczek pisze:Albo jestes ponurakiem albo nie zauwazyles w tamtym moim poscie ironii.
Oczywiście, że łatwiej. Skoro nie boisz się głównego przeciwinika na drodze do scudetto, nie boisz się mistrza, zwycięscy to coś z Tobą nie tak. Sam sobie odpowiedz co.Chlopaczek pisze:Albo raczej nie chciales jej widziec tylko wygodniej bylo wyjsc z zalozenia ze "Chlopaczek boi sie Juventusu".
Czytając Twoje słowa nieraz sie uśmiecham. Nie powiem, przyjemne to.Chlopaczek pisze:A moze chciales sie mile polechtac ta mysla?
Kiedy osoby trzecie pomagały Juventusowi? Poproszę o przykłady, dowody.Chlopaczek pisze:Niestety Twoje wnioski sa bledne.Nie boje i nie balem sie nigdy druzyny z Turynu.Sila Milanu jest tak duza ze jesli "osoby trzecie" nie beda nam przeszkadzac tudziez wam pomagac Milan bez problemu da sobie rade
Jestem pewny siebie, w końcu jestem kibicem. Jak widać Ty także wierzysz w swoja drużynę, ale to boisko zadecyduje.Chlopaczek pisze:Jestes bardzo pewny siebie ale ja z pewnoscia nie ustepuje Ci w tym zagadnieniu i mowie: Milan bedzie mistrzem Wloch w tym sezonie.
:* kiudaśny jestes.Chlopaczek pisze:Specjalnie dla Ciebie sie tak rozpisalem zebys mogl odpowiedziec na kazde ze zdan bo wiem ze to lubisz.
Tak lubię to robić, kręci mnie to bardzo. Jednak bardziej kręcą mnie sukcesy Juve.Chlopaczek pisze:Czesto przez to wypaczasz sens calej wypowiedzi ale jak widac taki Twoj urok.
A Ty prowokatorem.Chlopaczek pisze:Jestes "cytatorem".
Bolesne wspomnienia?Chlopaczek pisze:Byc moze jakies wcielenie Djjuve?