AC Milan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post autor: Snipp_ » 28 lip 2005, 19:56

*_For_zaza_Milan_* pisze:No cześć pozdrawiam również - skończyłeś ?? to zamilcz proszę Cie ponownie....
Nawet o tym nie myślałem. Ty mnie do tego nie zmusisz.
Chlopaczek pisze:Albo jestes ponurakiem albo nie zauwazyles w tamtym moim poscie ironii.
Świetnie ironizujesz. Bosko. Famfastycznie.
Chlopaczek pisze:Albo raczej nie chciales jej widziec tylko wygodniej bylo wyjsc z zalozenia ze "Chlopaczek boi sie Juventusu".
Oczywiście, że łatwiej. Skoro nie boisz się głównego przeciwinika na drodze do scudetto, nie boisz się mistrza, zwycięscy to coś z Tobą nie tak. Sam sobie odpowiedz co.
Chlopaczek pisze:A moze chciales sie mile polechtac ta mysla?
Czytając Twoje słowa nieraz sie uśmiecham. Nie powiem, przyjemne to.
Chlopaczek pisze:Niestety Twoje wnioski sa bledne.Nie boje i nie balem sie nigdy druzyny z Turynu.Sila Milanu jest tak duza ze jesli "osoby trzecie" nie beda nam przeszkadzac tudziez wam pomagac Milan bez problemu da sobie rade
Kiedy osoby trzecie pomagały Juventusowi? Poproszę o przykłady, dowody.
Chlopaczek pisze:Jestes bardzo pewny siebie ale ja z pewnoscia nie ustepuje Ci w tym zagadnieniu i mowie: Milan bedzie mistrzem Wloch w tym sezonie.
Jestem pewny siebie, w końcu jestem kibicem. Jak widać Ty także wierzysz w swoja drużynę, ale to boisko zadecyduje.
Chlopaczek pisze:Specjalnie dla Ciebie sie tak rozpisalem zebys mogl odpowiedziec na kazde ze zdan bo wiem ze to lubisz.
:* kiudaśny jestes.
Chlopaczek pisze:Czesto przez to wypaczasz sens calej wypowiedzi ale jak widac taki Twoj urok.
Tak lubię to robić, kręci mnie to bardzo. Jednak bardziej kręcą mnie sukcesy Juve.
Chlopaczek pisze:Jestes "cytatorem".
A Ty prowokatorem.
Chlopaczek pisze:Byc moze jakies wcielenie Djjuve?
Bolesne wspomnienia?

Wróć do „Wracając Do Meritum”