Wybory prezydenckie (zbiorczy)

Awatar użytkownika
bellus
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: bellus » 28 lip 2005, 22:36

kostek pisze:Bellus przesadzasz...

Przecież to co piszesz jest śmieszne...

Ja również komunie mówię zdecydowane 'Nie', jednak w sprawie wyborów prezydenckich paradoksalnie kandydat postkomunistyczny będzie najlepszym wyborem (naturalnie mówię o drugiej turze, w której spotka się prawdopodobnie z Kaczorem)

Wizja drugiej tury z Cimoszewiczem i Lepperem jest moim zdaniem nie smieszna tylko straszna.
W moim przekonaniu Cimoszewicz to zły kandydat - socjalista, komunista, człowiek z plecami - a nie jak próbuje się kreować czysty kandydat ponad podziałami.
To jego wyreżyserowane wahanie się czy startować to przecież nawet już śmieszne nie było tylko tragiczne. Perfidny jest tak jak i Lepper zresztą.
Pomijając walory polityczne Cimoszewicz to jest "lalka barbi" (a powtórze sobie za Dornem a co se bede żałował - bardzo mi się jego wypowiedz odnośnie Cimoszewicza podobała) On nie ma wyrazu. Jest jakby znudzony tym wszystkim. Brak charyzmy jest tak widoczny, że aż odrzucający.

Czy ktoś mi wreszcie powie co macie do "Kaczora"...? -- możesz tą tyrade o wadach prezydenta warsawy zacząć Ty Kostek, bo inni coś się boją.
Kto pisze ten pisze, co nie zmienia faktu, że część tekstów jest 'zamawiana'...
No właśnie cześć. Pozwole sobie stwierdzić ze mała część. Wprost to prawica, Polityka to lewica, GW - to Michnik czyli lewica....

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”