Wybory prezydenckie (zbiorczy)

Handsome Boy

Post autor: Handsome Boy » 29 lip 2005, 1:19

meczy mnie ta cala nagonka na post komunistow... to jest po prostu chore, zeby swoj program opierac na wyplemieniu ze spoleczenstwa komunistow. rozejrzyjcie sie... zyjemy w komunie, wszyscy to kapusie, wszyscy. a kazdy jest komunista... choroba... to nawet nie jest zalosne, ja sie tego normalnie boje. posluchajcie sobie kaczora, posluchajcie dorna, spojrzcie co kaczor robi w stolicy... chce nam zrobic pelna cenzure, panstwo katolickie... inne poglady ne maja racji bytu, trzeba kochac boga i solidarnosc, chore, jeszcze raz powiem, chore. krew sie we mnie gotuje jak slysze za kaczor mimo tego ze jest tepy jak lepper, ze rzadzil juz w wawie i narobil syfu, mimo zer okazal sie nietolerancyjna swinia, mimo ze o [polityce nie ma bladego pojecie, mimo ze jest po prostu tepakiem, ludzie chca na niego glosowac...
polujcie sobie na czarownice, polujcie na komunistow... powiodzenia, do tego sie sprowadza program polskiej prawicy, chore!
zajrzyjcie na link w podpisie piwusa!!!
glosowac bede na relige, w drugiej turze jak sie nie dostanie to na cimoszewicza. wole otwartego komuniste, niz tepego, polujacego na czarownice prawicowca, ktory chce zbudowac IV RP, chore!

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”