Saviola tez mial byc a jest? Takie argumenty sa do niczego. Chlopak ma talent ale w madrycie sie zepsuje, powinien przejsc do Holandii albo jakies innej slabszej ale dobrej technicznie ligiCorinthians pisze:Ale będzie.Bienias pisze:Robinho- to nie jest wielka gwiazda
tutaj zupelnie nie wiem o co ci chodzi? tez zawodnik zdecydowanie jest najlepszy ze wszystkich ktorych wymienil zizou888Corinthians pisze:A dlaczego? Może będzie w życiowej formie?.Bienias pisze:Baptista- swietny zawodnik ale mam nadzieje ze nie dla realu i napewno w madrycie gralby w pierwszym skladzie
jak perez wyplaci kwote okreslona w klauzuli to przejdzie w innym wypadku nie. Znajac prezesa Sevilli nie popusci z ceny a jak Bestia odejdzie do Arsenalu to tym bardziej nie bedzie chcial tracic 2 gwiazdyCorinthians pisze:Przejdzie.Bienias pisze:Ramos- tez dobry ale czy przejdzie?
Bo chlopak nie jest Judasem(figo) jest Antimadridista jezeli wiesz wogole co to znaczy?Corinthians pisze:Dlaczego tak sądzisz??.Bienias pisze:Luque - nierealny
To byla ironia ale ogolnie plotkami ze szmatlawcow typu as sie nie przejmuje i Rio na bank nie przejdzie. poza tym Sir Alex nie ma z nim konfliktu co daje mi kolejny powod stwierdzic ze nie odejdzie z MU.Corinthians pisze:Mało.Bienias pisze:Ferdinand- malo macie anglikow?
Nie bez powodu podkreslal w prasie ze kocha Barcelone i imie jego syna tez nie jest bez znaczenia. Oczywiscie jest on do wyjecia choc osobiscie uwazam ze niemiec nie bedzie gral w madrycieCorinthians pisze:Dlaczego tak sądzisz?.Bienias pisze:Ballack- rowniez nierealny
Dyrdymaly to pisze tutaj 85% uzytkownikow ja nestety zaliczam sie do mniejszosciCorinthians pisze:och!! Taki z ciebie znawca piłki nożnej? Może być opisał te swoje dyrdymały, które bez sensu wypisujesz. Rozpisz się trochę.
PS: zadasz od innych aby swoje poglady opisywali a sam tego nie robisz!
(Ita) Milano (Eng)Milan(Pl)Mediolan Wiec mlody pendejo wiec o co ci chodzi! Ciekawe czy ty wiesz o co mi biegafrik23 pisze:Bienias pisze:Tak samo jak Poznan to Warta
tak samo jak ty jestes hmmm(cenzura), czlowieku rusz czasem mocniej kapucynem to nie boli wcale![]()