Wybory prezydenckie (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum
Reputacja: 0

Post autor: Pisakk » 29 lip 2005, 15:48

zawdi pisze:meczy mnie ta cala nagonka na post komunistow... to jest po prostu chore, zeby swoj program opierac na wyplemieniu ze spoleczenstwa komunistow. rozejrzyjcie sie... zyjemy w komunie, wszyscy to kapusie, wszyscy. a kazdy jest komunista... choroba... to nawet nie jest zalosne, ja sie tego normalnie boje.
Więc co, Zawdi, mamy spokojnie czekać, patrzeć i przyczyniać się do tego, aby prezydentem został Cimoszenko? Ten, za przeproszeniem, komuch pełną gębą?! Zawdi - ten facet był członkiem PZPR! Partii, która podporządkowana była sowieckiej partii komunistycznej, a więc mówiąc ogólniej ustrojowi politycznemu, czy też systemowi, przez który śmierć poniosło ponad 100 mln ludzkich istnień! Cimoszewicz mógłby się spokojnie równać z Aleksandrem Kwaśniewskim. Z jednego wora ich wyciągneli... :roll:
zawdi pisze:posluchajcie sobie kaczora, posluchajcie dorna, spojrzcie co kaczor robi w stolicy... chce nam zrobic pelna cenzure, panstwo katolickie... inne poglady ne maja racji bytu, trzeba kochac boga i solidarnosc, chore, jeszcze raz powiem, chore. krew sie we mnie gotuje jak slysze za kaczor mimo tego ze jest tepy jak lepper, ze rzadzil juz w wawie i narobil syfu, mimo zer okazal sie nietolerancyjna swinia, mimo ze o [polityce nie ma bladego pojecie, mimo ze jest po prostu tepakiem, ludzie chca na niego glosowac...
Tak samo przeraża mnie myśl, że są tacy, którzy chcą głosować na Leppera i Cimoszewicza. A bardziej przerażająca jest myśl, że głosujący na tego drugiego będą zapewne w większości... :roll:

Pozdrawiam

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”