Wybory prezydenckie (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post autor: Bienias » 29 lip 2005, 22:48

kostek pisze:

No to niech Warszawiak poda jakieś konkrety (liczby itp.) Ja nasłuchałem się bardzo wielu szczegółowych informacji nt rządów Kaczora podczas debaty nad absolutorium dla niego...aż strach myśleć co by było, gdyby w takim stylu była rządzona Polska.
Co do stylu rzadzenia kaczora to pozostawia on wiele do zyczenia ale taki zly nie jest. Absolutorium to byla bitwa polityczna w ktorej zwyciesko a jednak :wink: wyszedl kaczor. pytasz mnie o konkrety ale czego??

Warszawa pod rzadami Kaczora nie jest wspaniala ale najgorsza tez nie jest. Kaczor tez popelnia wiele bledow np biurokracja(osobiscie mi to na reke :wink: ) ale trzeba pamietac ze jak narazie za jego rzadow nie bylo praktycznie zadnej wiekszej afery a to mnie cieszy. nie ma jak czysty prezydent. A zapomnialem dodac ze jak prawie kazdy prezydent miasta duzo naobiecywal a teraz dosc cienko idzie mu spelniac te obietnice przedwyborcze ale to juz chyba standart.
Nie bede kurczowo bronil Kaczynskiego bo do niego mozna miec duzo zastrzezen i niejednokrotnie slusznych ale w zestawieniu z Cimoszewiczem nasza kaczka jest o niebo lepsza.
Co do polityki zagranicznej to zgadzam sie ze Kaczor moze nam ja pogorszyc ale wole go walczace o polakow niz sprzedawczyka Cimoszenke.

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”