Re: Wybory prezydenckie 2015

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Re: Wybory prezydenckie 2015

Post autor: Kamil232 » 02 lut 2015, 2:27

Rafalala to też złe źródło?

Skoro typ potrafi skłamać w tak fundamentalnej kwestii jak uciecie sobie tego i owego, to jest w stanie we wszystkim. Samo to, że to twierdził, że nie ma tego i owego a ma jest dyskwalifikujące.

Zresztą to dla mnie osobiście poboczny wątek. Jeśli się potwierdzi, że tylko udaje trans to tylko jak zwykle beka z lewaczków Polskich, których jak nie reprezentuje typ co wydawał tygodnik z zakazem pedałowania, to typ co udaje, że zmienił płeć. A może to właściwie normalnie, bo kto poza cynikami, chcącymi robić karierę może wierzyć w te lewackie brednie? :think:

Nawet jeśli jest typ prawdziwym trans to i tak nic nie zmienia w kwestii tego co napisałem wyżej. Jako normalny gość nie dostawał się do parlamentu bo po prostu niczym się nie wyróżniał, żadnych większych talentów. Chyba, że gorliwością wobec totalitarynego systemu. Jedynym jej wielkim sukcesem jest więc doklejenie sobie cycków(chciałem pisać zmiana płci, ale przecież do tego nie doszło, nadal ma to i owo) i na podstawie tego został wybrany do parlamentu, a teraz ubiega się o urząd Prezydenta RP. No jeśli tylko to wystarcza do tego by piastować najwyższe urzędy w państwie to ja nie mam słów. I potem ludzie narzekają, że polityka jest niska, miałka, oderwana od rzeczywistości i poniżej poziomu zera.

No jeśli takich się wybiera przedstawicieli to co się potem dziwić.

W każdym bądź razie raz jeszcze apeluje o umieszczenie prawidłowego nazwiska w ankiecie. To jest pan Krzysztof Bęgowski, a nie żadna Anna Grodzka. To, że zmienił...tfu nie zmienił dokleił sobie cycki nic nie zmienia. Nadal w jego kariotypie 23 para chromosomów to X i Y, a nie XX.

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”