Wszyscy startując na początku mają podobne szansę, więc dlaczego mam dyskryminować Krzyśka?Tak, ale mi akurat chodzi o to, że kandydat partii typu Partia Zielonych ma szanse na, jak sam powiedziałeś, 1-2%, wobec czego w ogóle bym tematu nie zgłębiał. Gdyby to był kandydat PO na prezydenta, to co innego. O to mi chodziło.
I poza tym sprawa jest tutaj oczywista. Krzysiek i jego środowisko to w Polsce siła, która chce wprowadzić te tałatajstwa wymysły"nowoczesnej" lewicy o których pisałem i z którymi ku mojej uciesze się nie zgadzasz. Sam Krzychu jest osobą, która ma oswajać społeczeństwo z dziwcatwami i by godziły się na kolejne, także jak to czasami mówi Terlikowski toczy się walka cywilizacji i mojej zgody na tą nihilistyczną nigdy nie będzie.
Do czego to dochodzi. Dowiaduje się teraz od Krzyśka, że o ile mogę zajmować się jego płcią bo sam o tym mówi to orientacją nie. Na Boga okazuje się, że facet dokleił sobie cycki bo woli wyglądać jak kobieta i jak już zmienił tożsamość na kobiecą(bo przypominam, że tego i owego sobie nie uciął, więc płci nie zmienił) to już jako kobieta jest biseksualna czyli nadal go kręcą laski. Z doklejonymi cyckami rucha sobie dupeczki
Cesarstwo Rzymskie upadło z powodu rozwiązłości i upadku moralnego. Europe czeka to samo jak nadal takie coś będzie uznawane za normalność i promowane i jeszcze takie osoby będą startować na prezydenta!
W mówieniu że chłopczyk moze być również z chłopczykiem nie widzę nic złego,
W Przedszkolu w podstawówce? Uważasz, że takie rzeczy należy mówić małym dzieciakom?
Wymień je i jakbyś mógł uargumentuj. Jestem ciekaw argumentów poważnie.Wielu innych, jak to określiłeś "poglądów nowoczesnej lewicy" uznaje za dobre
Abstrahując od Grodzkiej to śmieszy mnie tutaj powoływanie się na tygodnik ,,wsieci,,- jakiś tam sąsiad sąsiada widzial Grodzką w spodniach dresowych...prawicowa prasa w pełnej krasiepewnie ten sam sąsiad co widział pijącego Turowskiego?
Ostatnio GPC lustrowała łóżko Biedronial
Wymień Giggsie jakieś wielkie wpadki tych tytułów gdzie nie wiadomo jak wielce rozminęli się z prawdą ok, na podstawie czego podważasz ich wiarygodność? No bo wiesz przypominam Ci, że media twojej strony pisały o kłótni Prezydenta z pilotami, o tym, żę Prezydent był w kokpicie, o jak nie wylądujemy to mnie zabije itd. itp. można wymieniać bez liku i śmiesz twierdzić, że one są teraz bardziej wiarygodne na jakikolwiek temat?
lubicie to błotko kto z kim kiedy?
Lubisz Giggsie odwracać kota ogonem, ale bez przesady. Czy to politycy umownie to nazwijmy naszej strony wchodzli do polityki na podstawie fejmu ile to lasek wyruchali? Jakie mają wspaniałe życie seksualne? Na opowieściach jak to żona pomimo czwórki urodzonych dzieci jest zwinna jak kotka w łóżku?
Give me a break Giggsie. To Twoi idole istnieją w Polityce TYLKO I WYŁĄCZNIE na podstawie tego, że opowiadali, żę wolą dupę od waginy(i to jeszcze męską), czy że dokleili sobie cycki i ucięlil to i owo(chociaż jak się okazuje nie ucięli) bo się z tym źle czuli. Czy o innych opowiastkach erotycznych. Powtarzam po raz kolejny pan Krzysztof Bęgowski jako facet startując do sejmiku mazowieckiego nie dostał się do niego zdobywają marną ilość głosów, bo nie miał w sobie nic co by zainteresowało ludzi, żadnego większego talentu, ładnego życiorysu czymś co mógłby się pochwalić. Podobnie pan Biedroń znany tylko z tego, że lubi chłopców i nikt go za to nie lubi. To oni dostali się do życia publicznego tylko i wyłącznie na podstawie tego co lubią, gdzie, z kim i kiedy i wśród takich jak Ty zyskali wielki poklask i poparcie. Więc wybacz, ale atakując mnie czy nas o to, że to MY lubimy takie opowiastki osiągasz himalaje hipokryzji.
Monisia Olejnik we wczorajszej kropce nad i osiągnęła poziom rynsztoku. Mówię o ustawce na koniec, bo wywiad na kolanach z ulubieńcami to u niej standard. Co będzie dalej palenie gazet? I to prawa strona to faszyści? I zaiste zabawne jest to oburzonko na okładkę tygodnika po akcji Je Suis Charlie. Tamci to dopiero mają okładki ho ho ho na poziomie.
I radzę Giggsie Ci zwrócić uwagę na ten jazgot w mediach. Myślisz, że tak jak ty uważasz, gdyby to były same brednie byłby on tak wielki? Co nieco kumasz obserwując media co było widać po wyborach samorządówych, więc zastanów się nad tym jazgotem. Przecież to absurd, że nie można kandydata na Prezydenta lustować. Maż pani Ogórek jest grillowany, a nie można wiedzieć z kim żyje Bęgowski? Tym większy absurd, że nie można zająć się seksualnością kogoś kto zrobił z tego oreż. Gdyby nagle się okazało, że np. Duda zdradzaa żone i chodzi na dziwki to sądzisz, że byłoby oburzonko, że nie można zaglądać mu w życie prywatne czy byłby grillowany? Jazgot z czegoś wynika zastanów się z czego.
Formalnie nazywa się Anna Grodzka, dlatego kaczy w ankiecie umieścił Annę Grodzką. Tylko tyle i aż tyle, w każdym razie nie widzę żadnego powodu, by coś zmieniać, abstrahując od treści merytorycznej Twojej opinii.
Trudno z tym polemizować niemniej jednak, żeby każdy wiedzial o kogo chodzi można by w nawiasie napisać (Krzysztof Bęgowski).
3 głosy w ankiecie na Bęgowskiego. Jeden na pewno od Wilmore'a, a reszta. Co was skłania ku temu aby Pierwszym Obywatelem RP został pan Krzysztof Bęgowski? Jestem ciekawy argumentacji. Jeśli to ma oczywiście głębszy sens, a nie jest spowodowane pobudkami typu wygląd itd. Może Krzychu ma ładną buzię albo co innego to ok, wtedy nie musicie argumentować. W to nie wnikam.