Re: Wybory prezydenckie 2015

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Re: Wybory prezydenckie 2015

Post autor: MGiggs » 03 lut 2015, 17:27

Kamil pisze:Cóż niepotrzebnie Cię pochwaliłem w plebiscycie forumowym bo widzę, że jednak wciąż tkwisz w intelektualnym rynsztoku.
:mrgreen: Przestan bo nie wyrobie ze smiechu :roftl3: Zejdz chłopcze na ziemie.Jakby mnie Kononowicz pochwalił to miałbym identyczny stosunek do takiej pochwały.
Kamil pisze:Otóż Chris Cieszewski nie był TW, przypomniałem sobie tą sprawę, przeczytałem parę tekstów i wynika z tego jasno, że nie był. Może Kaczyński też był? Podobny casus.
Bo Sakiewicz napisał,Macierewicz obronil? dlaczego Cieszewski nie poda Sekielskiego do sądu? 8) Dziwnym trapem po tym zdarzeniu Ciszewski został odsuniety od badania, ba wyników jego podań komisja nie uwzględniła co mówił ..kandydat na prezydenta Pan Braun. Jesli nie mam nic do ukrycia podaje do sądu- jesli tego sie nie robi to mamy odpowiedz.Tobie widać wystarczy głos Maciarewicza. UB podrabiala tylko tym któzy sa po waszej stronie kamilu, innym nie i jest wiarygodna 8)
Kamil pisze:Co do okładek to spokojnie. Jestem przekonany, że o Smoleńsku jeszcze usłyszymy.
To jak? samolot nie został zestrzelony? :boje się: .
Kamil pisze:Gdzie te homofoby? Gdzie ta Polska zaściankowa? Gdzie ten ciemnogród?
Pewnie tam gdzie Gowin słyszał głosy zarodków a zgwałcone kobiety chcą rodzić dzieci jak to mowi Terlik.

z mojej strony koniec rozmowy w tym temacie bo troszke pojechalismy poza temat

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”