Dobrze by było Emeraldzie żebyś uzasadnił, jak już wchodzisz do dyskusjiU ciebie przed monitorem Kamilu
Dlaczego mam schodzić na ziemię? Mam prawo jak każdy do wyrażania swojej opinii. Wygląda po prostu na to, że wbrew temu co niektórzy mi tu zarzucali iż niesamowicie gardzę lemingami i uznaje ich za skończonych głupków starałem się podejść z dobrocią i uznać, że i leming może wyjść z lemingizmu. Widać jednak okazuje się, że włączył mi się idealizm i trzeba uznać twierdzenia tych, że każdy leming jest już stracony i nie ma co z nimi dyskutować.Zejdz chłopcze na ziemie.
Bo Sakiewicz napisał,Macierewicz obronil? dlaczego Cieszewski nie poda Sekielskiego do sądu?Dziwnym trapem po tym zdarzeniu Ciszewski został odsuniety od badania, ba wyników jego podań komisja nie uwzględniła co mówił ..kandydat na prezydenta Pan Braun. Jesli nie mam nic do ukrycia podaje do sądu- jesli tego sie nie robi to mamy odpowiedz.Tobie widać wystarczy głos Maciarewicza. UB podrabiala tylko tym któzy sa po waszej stronie kamilu, innym nie i jest wiarygodna
![]()
Bo wystarczy odrobinę poczytać na temat tego kiedy badacze i IPN uznaje kogoś za TW, a kiedy nie. Wbrew propagandzie dla zaciemnionych jak ty, nie każdego kogo nazwisko gdzieś tam się w jednej pojawi uznaje się za kapusia. No ale to trzeba się zainteresować i wyjść poza krąg reżimowych mediów i utarte schematy. Spróbuj może jednak ta krótka chwila olśnienia jak po wyborach samorządówych przyjdzie.