Wybory prezydenckie (zbiorczy)

kostek
szara strefa pilka.pl
Reputacja: 0

Post autor: kostek » 30 lip 2005, 13:05

Lakier pisze:
Pisakk pisze:
Większej może nie, ale zabronienie organizacji Parady, która i tak się odbyła nie stawia go w korzystnym świetle. Zakazywanie homoseksualistom czegoś dlatego, że są homoseksualistami jakoś do mnie nie przemawia i tutaj zgadzam się z Kostkiem - tylko się ośmieszył.
Ze sie pierdola inaczej, to od razu oznacza ze musza wyjsc na ulice, blokowac ruch i wywolywac glupie pytania u innych dzieci?
Nie.

Tylko trzeba pamiętać, że fakt, iż " [...] się inaczej" nie pozwala im normalnie funkcjonować w naszym kraju.

Powyższe zdanie nie jest wyrazem mojej opinii na temat homoseksualistów.

Lakier pisze:Kostek, co takiego pokazal JKM ze jest dla ciebie pol bogiem? Chlop moze ma dobre pomysly, ale on mysli ze zrobic Japonie w Polsce co jest przy naszej mentalnosci nie mozliwe.
Nie jest dla mnie żadnym Bogiem tudzież pół-Bogiem. Poprostu to mój faworyt (w sensie mój kandydat, nie faworyt do zwycięstwa) w wyborach prezydenckich i dlatego propaguje Platforme JKM w swoim avatarze :lol:

Ma dobre pomysły to raz. To jeden z niewielu polityków, którzy mają poglądy zbliżone do mioich to dwa.

Inna sprawa, że to świetny człowiek i wielbiciel brydża, w którego swego czasu namiętnie grywałem 8)

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”