Ale ty to wszystko wiesz?? Teraz pogdybamCarvalho pisze:Ale się człowieku pogrążyłeśZ Engela jest taki dobry trener jak z Szpaka komentator
Dla mnie Engel jest starsznie mięki i taki cukierkowy przynajmniej takie robi wrażenie a wiadomo jak trener nie ma jaj to drużuna która prowadzi też tych jaj mieć nie będzie... gdyby nie Engel to nie byłoby MŚ 2002 z naszą reprezentacją. Facet ma charakter i pokazał na co nas stać, a jeszcze, żeby mi nie umknęło : to Jerzy Engel wypromował Konrada Gołosia jedengo z najlepiej zapowiadających się pomocników w Polsce.
Tak na marginesie - Dariusz Szpakowski jest prawdopodobnie najlepszym komentatorem w kraju.
Mówisz ze gdyby nie Engle nie było by MŚ skąd ta pewność może gdyby prowadził nas wtedy ktoś inny był by medal ??
Ten Facet to kompletnie nie ma charakteru jak dla mnie jest bezpłuciowy wszytko upiększa, nigdy nie słyszałem z jego ust krytyki w stosunku do szaszych tuzów polskiej pilki( chyba że sa naprawde doskonali
Szpako może ma najlepszy głos z komentatorów ale wiedza i pomyłki napewno nie czynią go najlepszym!!!