AC Milan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 31 lip 2005, 11:54

Ale zauważ Hunter ze jak Marek sprawdzi sie na prawej stronie to będzie kolejne z 3 warianty gry w naszej kadrze. Jak Czech przychodził ta sadziłem że zajmie miejsce na lewej flance defensywy teraz dowiaduje się że może sobie poradzi w pomoc i na prawej. :shock:

Ustawienie zaprezentowane przez Ciebie jest takim jak prawdopodobnie bedziemy grali. W ostatnich meczach Cafu na flance wachadłowy i grał jak typowy skrzydłowy pomocnik. Teraz jak by Marek tam mógł grac z powodzeniem. To i tak był by tylko zmienikeim dla Cafu czyli wyjściowa pozycja Czech była by lewa flanka. Czyli grajac kazdym ustawieniem Marek moze miec miejsce w składzie co prawde nie sądze ze bedzie grał tak na prawej jak gra na lewej ale nich mnie zaskoczy jak potrawi :lol:

Nie ma watpliwości że Marek będzie wymiatał. To jego pierwszy wielki klub i on jest wymiatajćy na lewej stronie. Może nas wszystkich powalic tam jak bedzie dogrywał piłki. A jak dodamy do tego człowieka który lewą noga wiąże krawaty :wink: Serginho czy tez grającego przez jakiś czas w pomocy Kaladze o Seedorfie nie wspomnając jest COOL.

Jak by tak wziąśc nasza kadre to iche zrobic każde ustawianie na boisku. Mamy takich gracz że można grać 5 w obronie 3 w ataku "choinka tez nie straszna. :wink: No każde ustawienie i mamy do niego gracza.

Wczoraj czytałem że 22 latek bratanek chyba Clarenca zabiera sie do robienia kariery w serie A zaczyna narazie od niższej ligi ale poczekajmy :wink:

Wróć do „Wracając Do Meritum”