Człowieku tak mnie zdenerwowałeś swoją prymitywną wypowiedzią że musiałem się zrejestrować żeby CI odpisać.
Ja kibicuje Chelsea od 1998.
Masz racje doszli do finału i zostali dosłownie zgwałceni przez liverpool,
a przecież od tak doświadczonych graczy należało by wymagać większego spokojniu i rozwagi pokaż mi mecz Chelsea za czasów Romka w którym chelsea została by tak zgwałcona!
a co Ci sie nie podoba w tym że romek ich sponsoruje? a milan to co?
piłkaże wychodzą przed stadion i zbierają na klub?
NIee!! oni terz mają sponsorów.
z resztą ich płynność finansowa jest gorsza niż polskiej służby zdrowia.I gdyby nie to że mają marke już dawno zostali by zdegradowani.
Jeśli chodzi o piękny footbol to pragne przypomnieć mecz Chelsea- Barcelona w którym Chelsea pokazała piękny footbal.
jak mam oglądać mecze milanu to wole iść na mecz 5 ligi mojego miejscowego zespołu.
pozatym nie pisze się "Czelsji" tylko z szacunkiem Chelsea.
Jak napiszesz jeszcze raz po swojemu to pomyśle że zostałeś bardziej zgwałcony niż Milan w finale.
Żniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze:No widzisz a ja Milan kocham od 1994 roku a ci starzy pilkarze Milanu doszli w tym roku do finału LM a pozatym w Czelsji jest taki pilkarz jak Maldini badz Costacurta oni grali razem z obecnym trenerem mimo wieku dalej sa uwazani za jednych z najlepszych na swoich pozycjach.
Milan to potega czego nie mozna (jak narazie) powiedziec o Czelsji ktore istanieje dzieki pieniądza Romka.
Pozatym nie zachwycaj sie tak bardzo ich gra bo nie graja az tak pieknie.