Trzeba przyznać Ci rację - Legia grała nudny mecz, ewidentnie widać, iż brakuje napastnika, który wykańczałby akcje. Drugi remis, w dodatku w lidze nie strzelili w dwóch spotkaniach ani jednego gola. Ani jednego także nie stracili, więc można powiedzieć, iż nie jest źle.fieldy pisze:Legia zremisowała drugi mecz - znowu bez gola [czyżby brak Sagana był aż tak widoczny]
Ciężkie czasy dla Legi nastały.
Kogo? Możesz wymienić kogoś lepszego w Legii od Surmy? Nie sądzę, by trener wywalił z pierwszej jedenastki tego piłkarza...Alkoholiko pisze:Legia dlatego gra tak słabo bo grają ciagle Vukovic, Surma i Sokołowski !! Legia ma zawodników lepszych od tych trzech!
Bienias pisze:Ale nudny mecz. Jestem w szoku co ini grali. Cieszy dobra postawa Fabianskiego, czyzby kolejny dobry bramkarz spod reki Kazimierskiego? mam nadziej ze bedzie robil postepy bo na powrot Boruca nie licze
Ja także nie liczę na powrót Boruca, bo widać, że ma szansę na grę w podstawowym składzie Celtiku. Co do gry Fabiańskiego to trzeba przyznać, iż gra dobrze, ale do ideału mu trochę jeszcze brakuje. Miejmy nadzieję, że w polskiej lidze będziemy świadkami narodzin kolejnego dobrego bramkarza.