Re: Domek nr 10 (temat luźny)

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2157
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Re: Domek nr 10 (temat luźny)

Post autor: futbolowa » 23 lut 2015, 17:57

kaczy znam sporo osób, które operowały taką wadę zgryzu jaką ja mam [w stylu Jacka Gmocha ;)] - operacja polega na wyłamaniu całej żuchwy, wycięciu jej kawałków i wstawieniu na nowo. Opuchlizna schodzi tygodniami, twarz jest sina, zęby zadrutowane, jedzenie tylko przez słomkę - współczuję zatem bardzo, bo to na pewno megaból :shock:
Carbon pisze:Podstawowa dewiza brzmi - nie włącza się publicznych telewizji do wiadomości, no chyba, że wcześniej wyhaczysz coś ciekawego jak "Teleexpress" na przykład.
A ja jestem od jakiegoś czasu na diecie informacyjnej i cudownie się z tym żyje. Telewizję włączam jedynie dla sportu i '1 z 10', a wszelkie gówniane wiadomości mnie omijają - dzięki temu nie wkurzam się od rana, co się wyrabia dookoła, a i tak największe wieści [strajki, katastrofy, bójki] w jakiś sposób do mnie docierają.
EnJoy pisze:Gowniane podejscie ludzi tutaj,tych ktorzy mysla,ze zlapali Boga za nogi.
Kogo masz na myśli?
Diamen23 pisze:ja już rok się uczę norweskiego, mogę odpowiedzieć na niektóre pytania
Jak wrażenia? Rzeczywiście nie jest tak bardzo skomplikowany, jakby się wydawało?

Wróć do „Hyde Park”