AC Milan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 31 lip 2005, 23:11

I po mecz 8) 1:1 Drogba - Rui Costa

Trzeba przyznać że troche z przepisami gry w piłke mają problemy Amerykanie nowe prawo o spalonym panie sędzio :lol: i tak było by 2;1 Bobo w swoim stylu na lini :D

Bramka Rui Costa :!: :!: :!: KLASA = MAJSTERSZTYK :!: 8) Tak ich zrobił i za kołmierz odrazu mi sie przypomniała bramka Rui z Brescia prawie taka sama. KLASA 8)

Szkoda że nie zrozumieli się Rino i Billy bo tak Drogba by tylko przebieg pusto a tak ja kąsna po 7 rykoszetach. Ładnym mecz nawet jak na takie granie na luzie. Milan w tym meczu już lepiej się zaprezentował niż Chelsea. Wiecej klarownych wypracowanych sytuacji - stworzył. Chelsea za to jakoś się znajdywała sama. Coś Cafu mało latał na skrzydle. Szkoda że Serginho nie wpuscił bo on by rozruszał skrzydło. Gila krytyt jak prawdziwy Bomber :lol: szkoda jednej klarownej sytuacji. Powinnień przy słupku uderzyć a swoja droga to rece pracowały Carvalhio :lol: Takie mecze towarzyskie powinny byc rozgrywane i dobrze że pojachali.
Jak na mecze towarzyski to było kilka spieć. Makelele mam nadzieje że nie bedzie nic odczuwał ..

POZDRO **FORZA MILAN**

Jak Billy na biegi dorównuje SWP - To niech On gra jeszcze z 5 lat. :lol: :lol: :lol: Ale młokosa sprowadził na ziemie 8)
Ostatnio zmieniony 31 lip 2005, 23:21 przez Zaza, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Wracając Do Meritum”