Real Madryt (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid
Reputacja: 0

Post autor: Toudinho » 01 sie 2005, 19:51

Belletti slaby nie jest (dobry wcale :wink: /zart/), gra świetnie ofensywnie bardzo nowocześnie, ale tak obrońcy Realu (R.Carlos, Salgado) grali juz 5 lat wstecz...podczas gdy barca usypiała przeciwników milionem podań, skutki tego znamy wszyscy...Belletti w defensywie spisuje się znacznie slabiej, brakuje mu duzo do Marcos'a Cafu, który gra fenomenalnie w ofensywie jak i obronie ale to juz inna liga choć Cafu powinien być wzorem dla wszystkich bocznych obrońców...Belletti ma fatalne wrzutki potrafi na szybkości pociągnąć kule po całej dlugości boiska, ale centry ma slabe przyklad mecz z Milanem Stam stał w polu karnym a Belletti niczym Beckhs podawał mi pileczke co do mm na glowe lub noge...Zobaczymy jaki bedzie ten sezon dla obrońcy Blaugrany poprzedni był bardzo udany, indywidualnie jak i grupowo, zasłuzyl sobie swoją grą na miano jednego z najlepszych bocznych obroncow La Liga...

Salgado nie jest gorszy od Bellettiego moze być tylko lepszy, koles ma końskie zdrowie i pokazal juz nie raz ze moze grac na wysokim poziomie i gra nawysokim poziomie...Ale obaj nie maja polotu dla Cafu moim zdaniem...

Co do transferu J. Baptisty jestem bardzo zadowolony ze tak uniwersalny mlody ale jakze utalentowany gracz trafił na Bernabeu, umiejętności ma nieprzeciętne co pokazał nie raz w Sevilli...Mysle że tak naprawde to on stanie się następcą gasnącego Zizou...Mimo zew Madrycie jeszcze nic nie pokazal mozna powiedziec ze jest to transferowy hit w Hiszpani...nikt chyba nie spodziwał sie takiego przebiegu sytuacji...
Drugi transfer to transfer Robsona da Souzy...jeśłi wierzyć medią posiadamy fenomenalnego gracza rownie uniwersalnego co Julio...
Nie mam pojecia jak bedzie wyglądała linia pomocy z tymi graczami, tego chyba nie wie sam 'De Lux'...jedno jestpewne ze Guti moze spokojnie szukac klubu bo inaczej przyrośnie do lawki rezerwowych...chyba ze przerobi sie w stopera :wink: Mamy teraz największy potencjał w ataku/pomocy choc środek pola Barcelony nie ma sobie rownych w Hiszpani...Cieszy to ze do klubu zawitali brazylijczycy na graczy z kraju kawy trzeba stawiać w koncu to sa aktualni mistrzowie świata...

Brakuje do szczęscia tylko Ramosa, mam nadzieje ze na nim się nie skonczy, marzeniem moim jest Andrade, choć miał fatalny sezon z Depor, na Euro pokazał jak nalezy grać w defensywie, pewnie by chcial odejść z Depor Everton miał go pozyskać za chyba 3,4mln E...rynek trafnserowy jeszcze przez miesiac bedzie otwarty, Sacchi napewno kogos znajdzie...
Ostatnio zmieniony 01 sie 2005, 23:51 przez Toudinho, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Hiszpania”