Wrogowie i kumple na forum

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post autor: maestro » 02 sie 2005, 2:19

Widze, że niektórzy tutaj cierpią na ADHD :lol:

Jeśli o mnie chodzi to wydaje mi sie, że osobiście nie mam wrogów, a przynajmniej tego specjalnie nie odczuwam (Chłopaczek teraz dobrze?? ;p :twisted: ) ;p ... nie lubie jednak ludzi, którzy nie szanują i obrażają przeciwnika (lub fana przeciwnej drużyny) z czystej złośliwości :? nie chodzi mi tylko o Juve (choć to, z wiadomych względów, najczęściej rzuca mi sie w oczy) ale także o inne team'y i przynależnośc klubowa nie ma tu dla mnie znaczenia... (trzymam się zasady, że szacunek należy sie każdej drużynie i każdemu kibicowi, bez wyjątku). Większośc tego typu uwag traktuje z przymrużeniem oka ale jednak nie wszystko da się zwyczajnie ominąć... czasami mam ochotę brzydko odpowiedzieć ale się powstrzymuje i do ludzi zawsze staram sie trafiać ewentualnym dialogiem hehe ;) ;p

Nie spędzam zbyt wiele czasu na forum więc i nie moge pochwalić się szerokim gronem 'przyjaciół'... :p ale jakoś się dogaduje z ludzmi ;) nawet z fanami Milanu (pozdro hehe :D )

a podobizna mojej najlepszej przyjaciółki widnieje na moim avatarku hehe :twisted: ;) :lol:

Wróć do „Hyde Park”