Torrent, DC++, programy do ściągania plików

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post autor: RoRo » 02 sie 2005, 9:26

maestro_ pisze:
RoRo pisze: Widocznie chyba tylk ten egzemplarz jest w internecie bo ja tez tylko jego znalezlem. Szkoda bo przeceiz nei wlacze do siagania 4.5 giga :] Chyba bym z pol roku sciagal ...
RoRo torrenty idą w miare szybko ;) (nie to co filmy przez eMula) z bratem pare tygodni temu sciągneliśmy chyba Brothers in arms wersje DVD w niecałe 2 doby ;) a mam dosyć niski transfer ;p zalezy jakiego masz torrenta. Mysle, że w najgorszym wypadku w tydzień ściągniesz, a jeszcze jak zostawisz na pare nocek to się sam zdziwisz jak szybko ;) :) jeśli masz troche miejsca na dysku to zarzuć na probe- nic nie tracisz, a DVD zawsze można zamienić na inny format (jeśli potrzebujesz miejsca lub nagrać na CD) przy pomocy odpowiednich programów ;)

pozdro!!
Kiedys to mzoe byloby to mozliwe bo mialem calkiem niezle transfery na torrentach. Teraz to juz wogole kaszana jak cholera jest.RAz wlaczylem sobie Championship Managera 4 w nocy i rano przyszlem i juz byl sciagniety. 1 moze 2 giga to jeszcze byl wlaczyl ale 4.5 to nie na moj internet. :]

A jaki jaest waszym zdaniem najlepszy program obslugujacy torrenty ?? Ja uzywam sobie edonkeya ze wtyczką torrent :]

POZDRO

Wróć do „Hyde Park”