Re: Juventus cz.2 (zbiorczy)

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Re: Juventus cz.2 (zbiorczy)

Post autor: maestro » 18 mar 2015, 21:45

Nie spodziewałem się takiego przebiegu spotkania ale przecież nie będę narzekał. Borussia mega słaba i to bardziej Niemcy rozczarowują. Są póki co bezradni w obliczu naprawde świetnie dysponowanej obrony Juve. Obym nie zapeszył. Ale tez nie jest idealnie, notujemy mase niewymuszonych strat. Niby Niemcy graja pressingiem ale nie jakimś znowu wściekłym i kilka szans na groźne kontry straciliśmy przez niedokładne, proste podania zwłaszcza Vidala. Straszny pech Pogby, dużo przez tę kontuzję straciliśmy w środku pola ale z drugiej strony niesamowicie cieszy mnie powrót Barzagliego. Pozytywnie Morata, robi dzis dużo wiatru, walczy w ataku i obronie, dobrze dysponowany Hiszpan. Może w Ii połowie coś ustrzeli mając więcej miejsca z przodu, bo przecież Borussia będzie naciskać coraz bardziej. Pereyre za to na boisku zauważyłem dopiero w okolicach 25.minuty. Ale z drugiej strony w przerwie pokazano statystyki, to Roberto biegał najwięcej w naszej ekipie.

Póki co jest dobrze ale przed nami niesamowicie trudne 45min. I oczywiście niepowtarzalna okazja do awansu, bo ten jest jak najbardziej realny i tylko sami możemy go przegrać. Do boju :)

Wróć do „Włochy”