Niemcy - Transfery (zbiorczy)

Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.
Reputacja: 0

Post autor: wazi » 02 sie 2005, 10:58

Ja wróciłem w piątek z koloni i musze przyznac ze jestem mile zaskoczony transferami klubów nimieckich. Takie gwiazdy jak Tomasson, Van der Vaart czy Gronkjear czy tez domniemany transfer Barosa do Schalke, moga tylko uatrakcyjnic rozgrywki, ciesze sie tez z tego ze bedzie wieksza rywalizacja o Mistrza choc niemam watpliwosci ze Bayern bedzie najlepszy. Po transferze Ismaela do Bayernu, bawarczycy maja najlepsza obrone w Bundeslidze, wyzdrowiedz jeszcze musi Lahmi obrona nie od przejscia. Jestem bardzo ciekaw jak wypadnie Ali Karimi, po tym co widziałem co wyczyniał w rep. Iranu czy tez w sowim poprzednim klubie to powinien rzadzic w Bundeslidze. Ale Liga Arabska to nie Bundesliga... Martwi mnie ze Bayer Leverkusen nie poczynił zadnych znaczących transferów, moim zdaniem jeszcze sie osłabił. Tak jak przed kazdym sezonem Schalke dokonało paru wzmocnien ale jak zawsze po kazdym sezonie zostanie z niczym. Szkoda ze z Bundesligi odszedl Hleb, byl on jednym z najlepszym pilkarzy w Bundeslidze. Przez niego Bundesliga byla bardziej atrakcyjna... Tak wiec seozn który zaczyna sie za 3 dni zapowiada sie bardzo atrakcyjnie...

Wróć do „Niemcy”