Niemcy - Transfery (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: Corinthians » 02 sie 2005, 11:28

wazi pisze:musze przyznac ze jestem mile zaskoczony transferami klubów nimieckich. Takie gwiazdy jak Tomasson, Van der Vaart czy Gronkjear czy tez domniemany transfer Barosa do Schalke, moga tylko uatrakcyjnic rozgrywki
Ja też jestem tym zaskoczony. Bardziej tym, ze ci znakomici piłkarze zostali kupieni za pieniądze, nie za darmo. Heh, nagle w klubach Bundesligi pojawiła się kasa. Bayern praktycznie nie musiał nikogo kupować, bo mieli świtny skład, który byłby w stanie zdobyć Mistrzostwo i w tym sezonie. Ale zakupili Ismaela, odzyskali Lahma. Wydaje mi się, że mogą teraz być mocni w Champions League. Prawdopodobnie przyjdzie jeszcze Podolski.
Bayer kupił tylko Athirsona. Dobrze, że wzmocnił obronę. Trudno będzie jednak Aptekarzom wywalczyć awans do LM. Jak w tym sezonie dobrze zaprezentują się w PUEFA, to zarobią trochę kasy. Tak więc sądze, że Bayer może być mocny w następnym sezonie (chodzi mi o lige) w Pucharze UEFA też mogą daleko zajść. Na pewno są w stanie zwyciężyć, ale poczekamy zobaczymy. Oby nie dali plamy w tym sezonie jak trzy lata temu.

Wróć do „Niemcy”