Telefony komorkowe (zbiorczy)

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post autor: maestro » 03 sie 2005, 1:15

Opcje, możliwości wymienionych przeze mnie SE znam juz na pamięć ;) Chciałbym wiedzieć jak się sprawują w praktyce :) głównie czy joistick chodzi bez problemu (bo w SE czesto się psuje)?? Czy oprogramowanie się nie wiesza?? :roll:

Hehe Lakier w sumie wygląd to nie wszystko ;) a poza tym mnie się podobają (motorolka też ładna) ;p k508i ma tez lepiej rozmieszczone klawisze niz k500i. Moj tata ma SE t610 i chwali sobie. Miałeś okazje wypróbować osobiście SE i porównać go z Motorolą e398?? Bo na papierze e398 wydaje sie lepsza ale nie wiem jak w praktyce :) Owszem, jest to bardzo ciekawy telefon, godny mojej uwagi ale też troche droższy ;| i nie wiem czy mnie na niego stać :roll: Słyszałem, czytałem natomiast niemiłe opinie ogólnie na temat Motoroli. Wujaszek mial z klapka i padla po kilku miesiącach (ale starszy model i jak większość chyba telefonów z klapką) :twisted: w Twojej Komórce również często odradzają Motorole... Oczywiście na to nie ma reguły ;) Ostatnio troche się zainteresowałem głównie dlatego, że właśnie sam poszukuje telefonu i napaliłem się na te SE... nic nie poradze :p Ale thx, że mi podsunąłeś tą Motorolke... Poczytam o niej i jeśli znajde w dobrej cenie, to na pewno pomyśle, bo fajny telefonik :D :D

Dzięki za pomoc Panowie :) pozdro!!

Wróć do „Hyde Park”