Telefony komorkowe (zbiorczy)

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post autor: maestro » 03 sie 2005, 21:23

Spoko dzieki Mikusinski i Lakier :) mp3 to na pewno fajny bajerek ale nie kupuje telefonu głównie z myślą o słuchaniu muzy (choć troche tez;) ) na pewno pod tym względem Motorola wypada nieporównywalnie lepiej nie tylko pod względem jakości dzwięku ale i pamięci (karta) :) przejzałem wczoraj kilka stronek i opinie były podzielone, wielu narzekało na psucie się głośniczków w Motoroli ale i równie wielu posiadaczy e398 było zadowolonych :D w sumie wielu też narzeka na joistick w SE ;p na allegro ceny Motorolki chodza tez ok 550-600 zl. Ja wypatrzylem SE k508i za 530 (http://allegro.pl/show_item.php?item=59394260) aukcja już zakończona i bynajmniej nie przeze mnie :p Wcześniej natykałem się na dużo niższe ceny nowych SE (nawet 450-480) Wstrzymam się jeszcze kilka dni ale już bacznie opserwuje allegro :) Fakt- w SE w standardzie nie ma słuchawek i kabelka do kompa chyba też nie (mam kabel od t610 i z tego co wiem powinien pasować, poprawcie mnie jesli sie myle ;) ) ale to też zależy od ofert. Niektórzy oferują telefon wraz z całym 'okablowaniem'. Raczej interesują mnie tylko aukcje internetowe, gdyż w salonie te telefony kosztują nawet 2x wiecej ;p a używanego też nie chce :twisted: abonament również odpada :roll:

Jeszcze raz dzięki za pomoc. Pozdro!!

Wróć do „Hyde Park”