Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: MGiggs » 11 maja 2015, 0:39

Ja jednak widze sporą różnice miedzy MU a Liverpoolem z tamtego sezonu. Tamta drużyna jechała na niesamowitej wspolpracy wiadomego duetu na czym korzystała reszta, u nas jest inna sytuacja, na poczatku ekipe ciągnął ADM,pozniej wyskoczył Roo,pojawił się Mata,tutaj Young,tutaj Fells,Liverpool jak myślałem posypie się troche kiedy odejdzie Suarez.Tutaj sytuacja jest inna bo druzyna kadrowo jest dużo miniejsza i nasze okienko transferowe jest mega udane :wink: .Liverpool nie miał planu transferowego i nie miał tak silnej kadry jak obecnie MU.Liverpool poza fenomenalnym Sterlingiem,dobrze rozwijajacym się ale mocno ograniczonym Hendo czy Coutinho nie ma zbyt wielu jakosciowych piłkarzy,Pewnego napastnika pomine bo jego wykoncza urazy.

Jesli LVG wzmocni odpowiednio ekipe to spokojnie mozemy bić sie majstra.Depay pokazuje w jakim kroku idziemy

linkk do interwencji DDg ale bardziej chciałbym podkreślić że jest to idealne podsumowanie gry Evansa z 2 sezonów.Jakby padł gol to trzeba by było rzucac cięzkimi .......dla mnie chyba najgorszy stoper ligi w tym sezonie orzy którym Lovren to skała nie do przejscia

Wróć do „Anglia”